Головна Новини Зірки персона Зірка 90-х погодилася стати пропагандисткою Кремля, щоб повернутися на сцену
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка 90-х погодилася стати пропагандисткою Кремля, щоб повернутися на сцену

Циганова повернулася на сцену після багаторічної перерви, щоб бути "рупором Кремля"

6 березня 2023, 23:15 comments2692
Поділіться публікацією:

Як тільки почалась  повномасштабна війна,  чимало зіркових виконавців   почали висловлювати свої думки про те, що сталось.  Віка Циганова – артистка, що не тільки  відома, як  поплічниця  російського диктатора, вона   використовує  трагедії  мирних  мешканців України, аби досягнути  своїх корисливих цілей, щоб  знову з’явитись  на великій сцені і  прихилити до себе публіку.

Зірка 90-х погодилася стати пропагандисткою Кремля, щоб повернутися на сцену

Віка Циганова (фото з відкритих джерел)

Колишня радянська виконавиця народилась в Хабаровську. Ще раніше вона була відомою, що виступала з культовим шансоньє Михайлом Кругом, виконувала  свої пісні. Потім була  30-річна пауза і  шанувальники  забули про цю виконавицю. Зараз з великої сцени  Циганова  виступає, як кремлівська  пропагандистка

Вона особливо  перейнялась кремлівською ідеологією, і працює  регулярно. За допомогою  чоловіка-композитора випустила  патріотичні "шедеври", оспівує  війну і загарбників РФ.  

Ще співачка  є гостем  ток-шоу і програм, де озвучує пропагандистські  кремлівські наративи. Виступаючи на  телевізійній програмі  Циганова ось що озвучила:

"Ми ж воюємо не з Україною. Це взагалі релігійна війна. Це сатана відкрив свою пащу. Ось цей Люцифер ... це і є Хаймарси. Бог війни керує цим усім. Війна йде релігійна. Росія — православна країна. Нам оголошено війну реальну. Зараз триває "священна військова операція".

Ще  російська виконавиця дотримується думки,   що громадян України, зокрема,  українських дітей потрібно врятувати, і заявляє, що сама готова займатися "порятунком". 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка заявила, що готова з сином їхати на війну в Україну.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

7 березня 2023, 00:08

Навіть у пропаганді треба знати міру. Ця "лиля" взагалі про Циганову чула?


Новини