Головна Новини Зірки персона Зірка фільму "Один дома" заручився: хто стала обраницею актора
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка фільму "Один дома" заручився: хто стала обраницею актора

Повідомляється, що Маколей Калкін і Бренда Сонг заручилися

28 січня 2022, 10:02
Поділіться публікацією:

Маколей Калкін і Бренда Сонг заручилися. Про це повідомляє CNN.

Зірка фільму "Один дома" заручився: хто стала обраницею актора

Маколей Калкін і Бренда Сонг - CNN

Акторка і зірка "Suite Life" Бренда Сонг, яка у квітні минулого року народила 9-місячного сина, і Маколей Калкін разом вже чотири роки і планують незабаром одружитися.

CNN звернувся до представників пари за коментарем.

Коли їхня дитина народилася, Калкін і Сонг опублікували заяву, в якій говорилося: "Ми дуже щасливі".

Вони познайомилися в 2017 році на зйомках фільму "Країна змін", режисером якого став друг Калкіна Сет Грін. Їм вдалося зберегти свої стосунки досить конфіденційно, і Сонг розкрила у соцмережах, що вони двоє дуже домашні. Коли їх помітили під час зустрічі в листопаді на грі Los Angeles Rams, вона підписала фотографію побачення: "Дуже мало речей можуть вивести нас з дому та від нашого сина".

У серпні 2020 року Сонг написала в Instagram привітання до дня народження Калкіна, сказавши: "З 40-річчям цієї чарівної людини. Я могла сидіти тут і нескінченно писати про те, який ти чудовий, добрий, люблячий, справжній, відданий, чесний, блискучий і веселий. Я вдячна за те, що можу поділитися з вами цими думками. Але, по-перше, це зайняло б у мене цілу вічність, а по-друге, ви навіть цього не побачите, тому що ніколи не користуєтесь Instagram. Ха-ха-ха. Мій єдиноріг, про якого я ніколи не думала, що може існувати, я найщасливіша людина в світі, тому що ти мене любиш".

Як повідомляли раніше "Коментарі", Кіану Рівз повідомив, що формально одружений з відомою актрисою. Голлівудський актор Кіану Рівз зізнався, що формально одружується із зіркою фільму "Епоха невинності" Вайноною Райдер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини