Головна Новини Зірки персона Зірка «Гаррі Поттера» боявся, що його дочка перестане дихати
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Гаррі Поттера» боявся, що його дочка перестане дихати

Нещодавно дочці актора виповнилося дев'ять місяців

24 березня 2021, 18:30
Поділіться публікацією:

32-річний британський актор, зірка "Гаррі Поттера" Руперт Грінт зізнався, що дуже переживав за свою новонароджену дочку. Він не спав вночі й перевіряв, чи дихає вона.

Зірка «Гаррі Поттера» боявся, що його дочка перестане дихати

Руперт Грінт / фото: pinterest

Відомий актор не любить розповідати про своє особисте життя, але нещодавно в інтерв'ю виданню Esquire зізнався, що перші дні дочки були дня нього жахливими. Руперт не захотів розповідати подробиць, лише зазначив, що не міг спати через страх, що вона перестане дихати. Актор розповів, що боровся зі своїм сном, щоб вставати та перевіряти вночі, чи все гаразд з його дитиною.

Зірка "Гаррі Поттера" зважився на таку відверту розмову, тому що недавно його дочці, яку вони з коханою назвали Уенсдей (Wednesday — Середа), виповнилося дев'ять місяців. Завдяки її появі на світ актор став користувачем соціальної мережі Instagram, де показав її фотографію і розкрив ім'я. Першими молодого батька привітали його колеги по "Гаррі Поттеру", зокрема Том Фелтон, який зіграв Драко Мелфоя.

Зазначимо, що 32-річний Руперт Грінт вперше став батьком у травні 2020 року. Дочку йому народила Джорджія Грум, з якою він перебуває у стосунках вже 10 років. Закохані ретельно приховували цю інформацію від громадськості, тому про вагітність дівчини "Рона Візлі" стало відомо тільки на 8 місяці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що народження дитини дуже змінило життя зірки "Гаррі Поттера", як і його головні цінності. У січні 2021 року Руперт Грінт зробив заяву, що йде з кіно, щоб зайнятися іншою сферою діяльності. Актор зізнався, що сумує за своєю анонімністю, тому що слава і публічність наздогнали його в дуже юному віці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини