Головна Новини Зірки персона Зірка "Кріпосної" вступилась за свого чоловіка:навіщо
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Кріпосної" вступилась за свого чоловіка:навіщо

Відома акторка прокоментувала скандал за участі чоловіка

2 жовтня 2021, 23:25
Поділіться публікацією:

Улюблена артистка глядачів, яка стала зіркою серіалу "Кріпосна", заступилась за свого чоловіка Андрія Федінчика, що катався на електросамокаті на проїжджій частині і потім конфліктував з місцевими жителями. Вона виправдала його, сказала, що він переміг коронавірус і втомився. Про це вона заявила в програмі "Зірковий час".

Зірка "Кріпосної" вступилась за свого чоловіка:навіщо

Наталка Денисенко (фото з відкритих джерел)

 За її словами, Андрію треба вже йти на роботу, а він ледве оклигав від ковіду, який познищував всі його клітини. Він дуже емоційний, має багато клопотів. І я так само.  То ж просто хотів погуляти, якось цікаво провести час.

Зірка повідомила, що коханий хотів вибратись на дачу чи  природу, але щось завадило. Він трохи випив і тут підійшла агресія, яку він спровокував на інших.

Виконавиця вибачилась за чоловіка і сказала, що йому було соромно і непросто. Він навіть пішов до психотерапевта. Наступило полегшення, особливо тоді, коли люди не відвернулись, заступились приятелі та просто гарні знайомі.

Нагадаємо, що сайт Коментарі інформував про те, що зірка "Слуги народу" з дочкою втекла від чоловіка.Артистка Галина Безрук  в соціальних мережах поділилася зі своїми шанувальниками  непростими проблемами, які склалися в родині. Вона вважає, що їх з чоловіком Артемом Алексєевим шлюб, тріщить по всім швам. І тому після п’яти років спільного життя  хоче подати на розлучення.Зірка популярного серіалу щиро розповідає про свої сімейні негаразди.  З Артемом, як минулось нещастя з малюком, сталась біда. Чоловік відтепер дуже зловживає алкоголем, після цього дуже збуджений і злий.   Вирвав  в Галини  їх спільне дитя і бігав з ним по дуже гомінкій,6-полосній магістралі.  


 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини