Головна Новини Зірки персона Зірка "Кухні" висміяв пропагандистів РФ та назвав їх "тупими поплічниками влади" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Кухні" висміяв пропагандистів РФ та назвав їх "тупими поплічниками влади" (ВІДЕО)

Дмитро Назаров зачитав сатиричний вірш, в якому дав чітко зрозуміти, як ставиться до пропаганди у своїй країні.

7 грудня 2023, 22:25
Поділіться публікацією:








Російський актор, відомий за серіалом  "Кухня" Дмитро Назаров, що засудив російську війну  в Україні, висміяв  російських пропагандистів.

Зірка "Кухні" висміяв пропагандистів РФ та назвав їх "тупими поплічниками влади" (ВІДЕО)

Дмитро Назаров (фото з відкритих джерел)

За антивоєнні погляди акторові  часто дістається   від російських пропагандистських ЗМІ, зокрема, про нього  розповідають різні нісенітниці. Тому, на своєму YouTube-каналі  знаменитість  вирішила  їх за це провчити.

Назаров   процитував  рядки  із сатиричного вірша, де висміює  пропагандистів. Актор стверджує, що зараз російські  видання тільки підігрують владному режиму.  

"Я помню было время в брызгах страсти. Перед собой и перед Богом чист. Профессией гордился журналист. Теперь же он тупой приспешник власти. Да, было сложно в век СССР. Но находились светлые умы, что умудрялись из советской тьмы, блистать пером, как гром из стратосферы. Сегодня таковых не наблюдая. Осталась челядь, узкие виски", — читав  Дмитро Назаров.

Зірка  ще  наголосила  в цій  сатиричній поезії, що  теперішня російська журналістика  працює на пропаганду.  Ці пропагандисти  тільки й роблять, що  хочуть догоджувати владному режиму.

"Ты никакой совсем не журналист, А желтый прихвостень у царского сатрапа. И нет нутра – одна лишь оболочка. Ни охранять не можешь, ни украсть. Ты пятая, но только ты не власть. Ишь, возомнил что! Пятая ты точка", — підсумовує  автор.

За свої антивоєнні погляди  артист поплативсь тим, що його звільнили з театру, де він працював 20 років. Після  цього  знаменитість покинула  РФ та переїхала  в іншу країну.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор похизувався американським паспортом на тлі прапора України


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини