Головна Новини Зірки персона Зірка «Папіка» розповіла, чому приховує свого хлопця
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Папіка» розповіла, чому приховує свого хлопця

Українська актриса, зірка «Папіка» Дар'я Петрожицька відверто розповіла, чому приховує свого бойфренда від публіки

31 травня 2021, 21:50
Поділіться публікацією:








30-річна відома актриса, зірка українського комедійного серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька розповіла, чому не хоче представляти публіці свого молодого чоловіка.

Зірка «Папіка» розповіла, чому приховує свого хлопця

Дарина Петрожицька / Instagram / @petrozhitskaya

У програмі "Світське життя" знаменитість розповіла, що нарешті зрозуміла для себе сенс фрази "щастя любить тишу". Вона поки не хоче розсекречувати ні ім'я свого обранця, ні показувати їх загальні фотографії, де видно його обличчя.

"Я його називаю "мій секрет". Він про це знає. Він, мабуть, теж хотів би опублікувати зі мною фотографію", — зізнається Дар'я.

Зірка комедійного серіалу "Папік" відзначила, що розуміє, що незабаром всі дізнаються правду, але поки вона хоче залишити свого коханого тільки для себе.

Відзначимо, що вперше про нові романтичні стосунки актриса розповіла у квітні поточного року. Відомо, що з коханим вона зустрілася після завершення зйомок другого сезону "Папіка" і зізналася, що давно не відчувала таких почуттів. А недавно у своїй соціальній мережі Instagram вона опублікувала перше фото з бойфрендом, на якому вони позують в Дубаї в океанаріумі, але показала обранця лише зі спини.

Нагадаємо, що українська актриса Дарина Петрожіцкая була заміжня. У шлюбі вона прожила п'ять років, після чого вони з чоловіком розлучилися, без жодного жалю, але продовжують підтримувати дружні стосунки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що схоже, особисте життя налагодилося і в популярній барбадоської виконавиці Ріанни. Американський репер A $ AP Rocky офіційно підтвердив, що вони разом і назвав її "тієї самої" дівчиною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини