Головна Новини Зірки персона Зірка "Роккі" одружився на дівчині, яка є ровесницею його дочки
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Роккі" одружився на дівчині, яка є ровесницею його дочки

Актора застукали папараці з обручкою на безіменному пальці

18 грудня 2020, 20:57
Поділіться публікацією:

63-річний Дольф Лундгрен, який став відомим після того, як зіграв боксера Івана Драго у фільмі "Роккі 4" здивував шанувальників несподіваною радісною новиною. Він одружився на своїй коханій, якій зараз 24 роки.

Зірка "Роккі" одружився на дівчині, яка є ровесницею його дочки

Дольф Лундгрен. Фото: spletnik

Днями зірку з його дівчиною застали папарацці в Лос-Анджелесі з обручкою на безіменному пальці. ЗМІ припускають, що пара таємно зіграла весілля.

Коханою популярного актора стала Емма Крокдал. Вона працює фітнес-інструктором. Більш того, раніше вона і була особистим тренером Дольфа. Скоріш за все, саме любов до спорту, а також час, який вони проводили разом, зробили свою справу. Вперше як пара вони з'явилися разом на кінофестивалі Cana Dorada Film & Music Festival в Домініканській Республіці в січні цього року.

Незважаючи на це, поки ні актор, ні 24-річна фітнес-інструктор не підтвердили чутки про новий статус. Можливий шлюб для актора вже не перший. У нього є дві дочки від першого шлюбу з дизайнером ювелірних прикрас Аннетою Квіберг. Його старша дочка Іда є ровесницею новї коханої актора.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, зірка "Друзів" одружується на коханій, яка вдвічі молодша за нього. Виконавець однієї з головних ролей в легендарному серіалі "Друзі" Меттью Перрі нарешті вирішив, що настав час укласти офіційний шлюб. Його коханою стала 29-річна дівчина Моллі Гурвіц, самому ж акторові на даний момент 51 рік.
Про цю радісну новину він розповів у своєму інтерв'ю для журналу People. Він назвав свою обраницю "найкращою жінкою на всій планеті". Для знаменитості це буде перший шлюб, тому зважитись на такий крок йому було непросто.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини