Головна Новини Зірки персона Зірка «Росомахи» розповів про невиліковну хворобу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Росомахи» розповів про невиліковну хворобу

Австралійський актор Х'ю Джекман звернувся до лікарів, побоюючись рецидиву страшної хвороби, з якою бореться довгі роки

4 серпня 2021, 11:40
Поділіться публікацією:

52-річний голлівудський актор, зірка фільмів "Люди X" і "Полонянки" Х'ю Джекман розповів, що продовжує боротися з важким захворюванням — базальноклітинним раком.

Зірка «Росомахи» розповів про невиліковну хворобу

Актор Х'ю Джекман. Фото: Legion-Media

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікував відеоролик, на якому зображений з лейкопластирем на носі. Він розповів підписникам, що був у лікарні, де зробив біопсію шкіри, побоюючись рецидиву базальноклітинного раку, з яким бореться з 2013 року. Це онкологія, за якої відбувається мутація базальних клітин шкіри, в результаті чого з них формується пухлина.

Час від часу на обличчі актора з'являється новоутворення, яке заважає йому жити й зніматися у кінофільмах. Кілька років тому Х'ю Джекман зробив операцію в надії, що хвороба відступить. Зараз він регулярно спостерігається у лікаря й просить підписників не повторювати його помилок і перевіряти свою шкіру, а також користуватися сонцезахисним кремом.

Зірка "Росомахи" сподівається на краще і пообіцяв поділитися з фоловерами результатами своїх аналізів.

"О ні, тільки не знову", "Сподіваюся ти в порядку", "Здоров'я Вам, шановний Хью Джекман", "Бажаю якнайшвидшого одужання!", "Молюсь за тебе", "Сподіваюся, у тебе все в порядку! Любимо тебе", — написали шанувальники в коментарях.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 49-річний актор, зірка драматичного телесеріалу "Втеча" Вентворт Міллер зізнався шанувальникам, що у нього діагностували аутизм. Чоловік зазначив, що мало знає про своє захворювання і зараз його головне завдання полягає у тому, щоб більше це зрозуміти й переглянути свій життєвий досвід.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини