Головна Новини Зірки персона Зірка "Сватів", яка підтримала російську війну, "накинулася" на українську акторку
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Сватів", яка підтримала російську війну, "накинулася" на українську акторку

Олеся Железняк відкрито підтримує війну в Україні

25 січня 2023, 21:50 comments1528
Поділіться публікацією:

Акторка Олеся Железняк, що стала відомою, отримавши  роль в серіалі "Свати", підтримує  Путіна і розпочате ним військове вторгнення .  Железняк і раніше  висловлювала про це свою думку  в медіа, так само писала про це і у власному блозі. Колишня приятелька  Железняк  по серіалу, українська акторка Анна Кошмал, виступає  проти війни,  і тому їй пишуть критичні  коментарі  артисти-путіністи.

Зірка "Сватів", яка підтримала російську війну, "накинулася" на українську акторку

Олеся Железняк (фото з відкритих джерел)

Вже тепер Олеся  Железняк говорить, що в її колеги по професії  ніби сталось "помутніння". Про це інформують російські видання.

"Я не дозволяю собі злитися і ображатися. Коли людина жорстока, це означає, що їй погано, важко, і вона не може з усім цим впоратися. Я, чесно, дуже б хотіла Аню обійняти і сказати: "Я тебе все одно люблю, я тебе шкодую". Я вірю, що ми коли-небудь обнімемося", — каже  Железняк. 

Вона  радить  Анні Кошмал не  керуватись емоціями, а  думати розсудливо. 

"Це якесь помутніння. Сталося затемнення! У мене ж у самої багато родичів з України..." — наголосила Олеся. 

При цьому,  минулого року, на  день народження  російського президента  Олеся Железняк  оприлюднила  відеоролик  для  Путіна, де говорить:  "Я вас дуже люблю! Я захоплююся вами! Я захоплююся тим, як ви тримаєте удар. Я захоплююся тим, що у мене і у нашої країни такий президент". 

Також  Федір Добронравов, який  відомий глядачам, як Іван Будько, минулого року приїздив до  поранених загарбників   в лікарню. Актор підтримував  їх і дякував за службу. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка заявила, що готова з сином їхати на війну в УкраїнуКіноакторка з РФ Наталія Бочкарьова, яку глядачі знають, як Дашу Букіну з фільму "Щасливі разом", зараз  вже не має такої  популярності, як було.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини