Головна Новини Зірки персона Зірка "Величного століття" Халіт Ергенч переїхав в Лондон - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Величного століття" Халіт Ергенч переїхав в Лондон - ЗМІ

Халіт Ергенч переїхав жити до іншої країни

29 січня 2022, 00:45 comments1352
Поділіться публікацією:

Зірковий актор, відомий  глядачам за популярним турецьким серіалом "Величне століття" Халіт Ергенч разом з дружиною та дітьми виїхав з Туреччини. Зіркова сім'я  прийняла рішення обрати для життя  іншу країну, зокрема, Велику Британію. Халіт та Бергюзар вже навіть придбали житло в столиці країни –місті Лондон. Про це інформує медіа Сumhuriyet, пише ТСН.

Зірка "Величного століття" Халіт Ергенч  переїхав в Лондон - ЗМІ

Халіт Ергенч з дружиною (фото: instagram.com/berguzarkorel)

Акторська родина прийняла рішення переїхати  у Великобританію  після того, як  у них народилась третя дитина. Зіркові закохані  не гаяли часу і вже оформили старшого хлопчика до одного з місцевих учбових закладів.

Але, повернутися до своєї країни, зіркова родина таки думає. Халіт та  його дружина будуть і надалі працювати:грати ролі та продовжувати зйомки в  фільмах та серіалах, які знімають в Туреччині.

Халіт Ергенч – зірковий турецький актор. Він 2009 року одружився з акторкою Бергюзар Корель. Разом закохана родина акторів вже виховує трьох дітей.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що зірка серіалу "Друзі" стурбував фанатівАмериканський актор Меттью Перрі, який зіграв Чендлера в телесеріалі "Друзі" налякав фанатів зовнішнім виглядом. Шанувальники почали переживати за його здоров'я. Папараці вдалося підловити актора на одній з вулиць Лос-Анджелеса, коли він вийшов з машини купити собі кави. На кадрах Меттью виглядає не дуже добре, на ньому була пом'ята футболка сірого кольору і білі шорти, а його обличчя розпухло і помітно постаріло. Шанувальники також відзначили, що зірка "Друзів" сильно поправився. До слова, в житті зірки "Друзів" і правду були важкі часи, адже він лікувався в реабілітаційній клініці від алкогольної та наркотичної залежностей 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини