Головна Новини Зірки персона Зірка «Величного століття» стала мамою вдруге (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Величного століття» стала мамою вдруге (ФОТО)

Другу дитину Узерлі народила одразу після православного Різдва

9 січня 2021, 22:06 comments1120
Поділіться публікацією:

8 січня 2021 року зірка популярного турецького серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі стала мамою вдруге. Про народження донечки акторка повідомила наступного дня у власному Instagram.

Зірка «Величного століття» стала мамою вдруге (ФОТО)

Користувачі вже нарекли другу доньку Узерлі маленькою султаншою. Фото: кадр із т/с "Величне століття"

На фотографіях Узерлі тримає дитину, майже не показуючи її обличчя на камеру. Акторка виглядає дещо змученою, але, безперечно, задоволеною.

Зірка «Величного століття» стала мамою вдруге (ФОТО) - фото 2
Зірка «Величного століття» стала мамою вдруге (ФОТО) - фото 3
Зірка «Величного століття» стала мамою вдруге (ФОТО) - фото 4

"Учора 08.01.2021. Моя найдорожча Лілі Коі. Лара Джеміма, тато і я дуже раді вітати тебе у нашій родині. Ми благословенні і безмежно щасливі, що ти приєдналася до нас. Будь завжди захищенною", — таким підписом супроводжуються знімки у соцмережі.

Крім того, Мер'єм Узерлі додала до публікації хештег #maygodprotectallthechildrenintheworld, що можна перекласти як "нехай Бог захистить усіх дітей в усьому світі".

Варто зазначити, що це вже друга донька Узерлі. Першу на ім’я Лара акторка народила у лютому 2014 року — від турецького бізнесмена Джона Атеша. Цікаво, що ім’я батька крихітки Лілі й досі невідоме загалу.

Підписники від новини про нового члена родини Мер'єм Узерлі просто у захваті. Дехто уже навіть жартує про народження шехзаде. Водночас інші, наголошуючи на статі дитини, стверджують, що відтепер у сім’ї талановитої актриси ростиме ще одна маленька султанша.

Довідково. Мер'єм Узерлі — акторка турецько-німецького походження. Найбільшу популярність їй принесла роль Хуррем Хасекі у серіалі "Величне століття. Роксолана" виробництва Туреччини. 

Раніше "Коментарі" повідомляли, що найближчим часом поповнення очікує і королівську родину Великобританії — одна із онучок Єлизавети ІІ чекає дитину.

Також на порталі можна дізнатися про українську матір-героїню, яка нещодавно народила свою вісімнадцяту дитину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини