Головна Новини Зірки персона Зірка «Зачарованих» потрапила в аварію: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Зачарованих» потрапила в аварію: що сталося

Американська актриса Аліса Мілано потрапила в Лос-Анджелесі в дорожньо-транспортну пригоду: деталі інциденту

18 серпня 2021, 18:40
Поділіться публікацією:

48-річна популярна актриса, зірка телесеріалу "Зачаровані" Алісса Мілано потрапила в аварію разом зі своїм дядьком, якому стало погано за кермом.

Зірка «Зачарованих» потрапила в аварію: що сталося

Алісса Мілано / Фото: wall.alphacoders

Видання People повідомляє, що знаменитість сиділа на передньому пасажирському кріслі позашляховика Ford. З 63-річним дядьком, який був за кермом транспортного засобу, вони пересувалися по автостраді Лос-Анджелеса, але в один момент чоловік втратив свідомість. Передбачається, що причиною став серцевий напад. В результаті автомобіль виїхав на сусідню смугу і врізався в іншу машину. Актрисі вдалося дотягнутися рукою до гальм і зупинити позашляховик.

Актриса розповіла, що намагалася врятувати свого дядька, роблячи йому штучне дихання, потім за ним приїхала "швидка" допомога і доставила його в медичний заклад. Про його стан здоров'я поки невідомо. Алісса Мілано в аварії не постраждала, з місця ДТП її забрав чоловік Девід Бульярі.

Пізніше зірка "Зачарованих" у своєму акаунті в Twitter опублікувала пост, в якому зазначила, як важливо захищати своїх близьких і закликала фоловерів вивчати основи серцево-легеневої реанімації.

Нагадаємо, що 48-річна актриса Аліса Мілано показала, як виглядає її обличчя без косметики. На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала фотографію, на якій позує в домашній обстановці, на ліжку в піжамі. На її обличчі абсолютно немає макіяжу, а фільтрів, якими користуються багато знаменитостей в соціальній мережі, вона не застосовувала.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома актриса Роуз МакГоуен, найбільш популярна за роллю Пейдж в телесеріалі "Зачаровані", шокувала шанувальників несподіваним визнанням. Знаменитість заявила, що в 15-річному віці її спокусив голлівудський режисер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини