Головна Новини Зірки персона Зірку фільму "Діамантова рука" госпіталізували з інсультом
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірку фільму "Діамантова рука" госпіталізували з інсультом

Актриса знаходиться під наглядом лікарів в одній з московських лікарень

26 листопада 2020, 13:50
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що популярну радянську актрису Світлану Світличну госпіталізували в одну з московських лікарень з інсультом. Вона особисто підтвердила цю інформацію, додавши, що їй вже давно потрібно було пройти медичне обстеження.

Зірку фільму "Діамантова рука" госпіталізували з інсультом

Світлана Світлична. Фото: obozrevatel

Перед цим знаменитість відчула різкий головний біль і слабкість в тілі, тому змушена була викликати швидку допомогу. Нагадаємо, що в травні цього року Світличній виповнилося 80 років.

"Так, це правда, добре, що госпіталізували, це треба було зробити давним-давно. Я відчуваю себе не дуже добре ... Я поступила сюди тільки вчора, мене обстежують. У всякому разі, жива-здорова", — розповіла Світлана про те, що трапилося.

Варто зазначити, що Світлана Світлична дебютувала в кіно ще в 1959 році, коли знялася у фільмі "Колискова" Михайла Каліка. Але справжня слава і любов глядачів прийшли до неї, коли вона зіграла одну з головних ролей в "Діамантовій руці" Леоніда Гайдая. Потім актрису запросили знятися в не менш відомих радянських фільмах: "Герой нашого часу", "Сімнадцять миттєвостей весни", "Місце зустрічі змінити не можна".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, зірку "Кухні" госпіталізували в лікарню у важкому стані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини