Головна Новини Зірки персона Зірку серіалу «Моя прекрасна няня» госпіталізували з COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірку серіалу «Моя прекрасна няня» госпіталізували з COVID-19

Зірка серіалу зараз знаходиться в окупованому Криму

28 грудня 2020, 17:50
Поділіться публікацією:

Зірку серіалу «Моя прекрасна няня» госпіталізували з COVID-19

Сергій Жигунов (Фото: zhigunov_sergey / Instagram)

57-річний російський актор, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Сергій Жигунов захворів на коронавірус і зараз знаходиться в лікарні. Про це він повідомив підписникам на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитий актор і продюсер написав, що не відчуває запахів і смаку, так що цей Новий рік буде найбільш незвичайним в його житті.

"Запах ялинки й навіть смак олів'є мені не доступні. Але оскільки любов до життя в людині перемогти неможливо, я буду на цей олів'є дивитися. Я стільки раз його їв, що смак я як-небудь згадаю ", — написав Жигунов.

Також актор підкреслив, що зараз знаходиться в госпіталі, розгорнутому на базі "Ялтинської міської лікарні". Він подякував лікарям, які там працюють і допомагають йому стати на ноги, а також привітав усіх своїх підписників з прийдешніми святами.

Шанувальники зірки "Моєї прекрасної няні" підбадьорили його приємними коментарями: "Сергій, одужуйте! А запах мандаринів не змінитися", "Швидкого одужання !! Тримайтеся!", "Одужуйте! Міцного вам здоров'я!", "Пийте багато води та робіть дихальну гімнастику! ", — написали фоловери.

Нагадаємо, в лікарню з коронавірусною інфекцією була госпіталізована відома російська актриса Аліса Фрейндліх, яка зіграла одну з головних ролей у фільмі "Службовий роман". У 86-річної знаменитості велике ураження легень.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відому 71-річну актрису Ірину Муравйову, зірку фільму "Карнавал", госпіталізували з коронавірусною інфекцією. За даними телеканалу Mash, актриса знаходиться в стані середньої тяжкості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини