Головна Новини Зірки персона ЗМІ повідомляють, що Джуд Лоу став батьком в шостий раз
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ повідомляють, що Джуд Лоу став батьком в шостий раз

Папарацці помітили, що округла навесні фігура дружини Джуда Лоу Пилипи Коен повернулася до колишньоЇ витонченості

9 серпня 2020, 19:33
Поділіться публікацією:

Супутниця популярного голлівудського актора Джуда Лоу Філіпа Коен народила дитину, який для артиста став вже шостим, а для неї самої — первісток. Про це повідомляє видання "Глянець" , посилаючись на світську платформу DailyMail.

ЗМІ повідомляють, що Джуд Лоу став батьком в шостий раз

Так, причинами для чуток стало березневе фото Коен, коли вона прогулювалася в легкому пальто по Лондону і значні зміни в її фігурі не залишали місця для здогадів. Зараз же дружина Лоу і за сумісництвом професійний психолог повернулася до колишніх форм, що означає народження малюка у пари.

Сам Джуд Лоу не дає коментарів з цього приводу, тому підлогу, ім'я та дата народження спадкоємця багатодітного батька залишаються загадкою.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що переможець пісенного конкурсу "Євробачення-2015" разом з дружиною пережив трагічну сімейну драму — викидень . Шведський виконавець Монс Сельмерлев з цього приводу зробив публікацію в соціальній мережі. Він написав, що дуже любить свою дружину і захоплюється тим, наскільки вона сильна і смілива.  

При цьому наголошується, що у пари вже є старша дитина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини