Головна Новини Зірки персона Знайшли на підлозі без свідомості: відомій співачці стало погано під час концерту
commentss НОВИНИ Всі новини

Знайшли на підлозі без свідомості: відомій співачці стало погано під час концерту

Концерт Адель в Лас-Вегасі довелося перервати

29 серпня 2023, 21:45
Поділіться публікацією:

Виконавиці з Британії Адель стало зле  просто під час  її сольного концерту. Співачка раптово знепритомніла, причиною  цього стала   хвороба, від  перебігу Адель потерпає   чимало років.

Знайшли на підлозі без свідомості: відомій співачці стало погано під час концерту

Адель (фото з відкритих джерел)

Як  інформує The Sun,  британську зірку  виявили  непритомною поза сценою одного з концертних  майданчиків міста  Лас-Вегас. Виступаючи, співачка відчула себе  зле, тому  вона встигла піти  за лаштунки, де і  втратила свідомість.

Представники з команди зірки   підбігли до неї і  почали надавати  першу медичну допомогу.  Завдяки їх зусиллям, вдалось привести до тями  співачку, і за короткий час  вона знову продовжувала концерт.

Пишуть, що справжня  причина поганого самопочуття Адель – це — радикуліт. Зірка  вже чимало часу переносить  страждання  від болю в  області спини,  який поки не піддається  звичному   лікуванню.

"Вони (команда артистки, — ред.) підняли мене з підлоги. Зараз я збираюся сісти і відпочити від радикуліту", — сказала  Адель.

Якось  зірка розповіла, що, як правило,  ця хвороба нагадує про себе після стресу чи неправильної постави. Зірка тепер  займається  спортом, але час від часу приступи  радикуліту  все ж нагадують зірці  про себе.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Елтона Джона екстрено госпіталізували76-річний  виконавець з Британії  Елтон Джон  зараз у  медичному закладі, після того, як він  упав у власному помешканні  в Ніцці. Як  інформує газета Nice Matin,  нещасний випадок  ставсь вночі з 27 на 28 серпня. 

Зранку, 28 серпня  його госпіталізовано в одну з лікарень Монако. Відзначають, що у співака невеликі травми,  але потрібно, щоб за хворим  поспостерігали лікарі.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини