Головна Новини Зірки персона «Зрозумійте мене правильно»: Леся Никитюк бере паузу в кар'єрі
commentss НОВИНИ Всі новини

«Зрозумійте мене правильно»: Леся Никитюк бере паузу в кар'єрі

Леся Никитюк вирішила освоїти нові знання

21 вересня 2020, 19:00 comments1003
Поділіться публікацією:

Популярна телеведуча Леся Никитюк, яка нещодавно озвучила, скільки, на її думку, повинен заробляти чоловік, несподівано заявила, що бере паузу в кар'єрі. Про це знаменитість написала на своїй сторінці в Instagram.

«Зрозумійте мене правильно»: Леся Никитюк бере паузу в кар'єрі

Леся Никитюк | Instagram.com/lesia_nikituk

Зірка програми "Хто проти блондинок" і "Le маршрутка" розповіла, що напружений робочий графік заважає їй освоїти нові знання, тому вона хоче взяти тимчасову перерву і подумати. Никитюк зізналася, що днями вступила до бізнес-школи й свою "паузу" буде використовувати для того, щоб "добити" англійський і підтягнути китайську мови, а також щоб отримати якісь нові навички.

"Зрозумійте мене правильно, я дуже люблю свою роботу, але всі свої знання я вже використала! Потрібно вчитися..", — підкреслила Никітюк.

Телеведуча подбала про те, щоб її шанувальникам було, що дивитися на екранах під час її відсутності. Новий випуск програми "Le маршрутка" скоро запустять в ефір, а телешоу "Хто зверху" вже транслюється на Новому каналі.

«Зрозумійте мене правильно»: Леся Никитюк бере паузу в кар'єрі - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома телеведуча Леся Никитюк поділилася курйозною історією, яка трапилася з нею в дитинстві, коли вона вчилася в спортивній школі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини