Головна Новини Зірки персона "Зв'язок буде довгим і міцним": Юрій Горбунов розповів, в чому полягає секрет щасливого шлюбу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зв'язок буде довгим і міцним": Юрій Горбунов розповів, в чому полягає секрет щасливого шлюбу

Вони проводять разом практично весь час: вдома, на роботі, на відпочинку

15 жовтня 2020, 19:33
Поділіться публікацією:

Одна з найяскравіших пар українського шоу-бізнесу Катя Осадча та Юрій Горбунов для багатьох є прикладом щасливої родини. Адже ці двоє практично весь свій час проводять удвох: на роботі, вдома і на відпочинку. У чому секрет міцних і довгих стосунків ведучий розповів в програмі "Хто зверху?" на Новому каналі. Про це пише видання lux.

"Зв'язок буде довгим і міцним": Юрій Горбунов розповів, в чому полягає секрет щасливого шлюбу

Катя Осадча і Юрій Горбунов. Фото: lux.fm

Так, Юрій впевнений в тому, що яка б ситуація не трапилася в житті, завжди потрібно бути надійною опорою для своєї половинки. Також він додав, що для справжнього кохання не існує ніякого "я", а є тільки "ми". При такому підході стосунки будуть здоровими, а найголовніше — обом партнерам буде комфортно в них знаходитись. Якщо дивитися на стосунки чоловіка і жінки саме під таким кутом, то нікому не захочеться йти, каже ведучий.

"У стосунках потрібно поменше використовувати" я ". Тільки коли два "я" перейдуть в "ми", зв'язок буде міцним і щасливим. Іншими словами, потрібно думати і піклуватися не тільки про себе, а й про людину, з якою ви пов'язали своє життя", — підсумував Горбунов.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Катя Осадча зворушила фанатів домашньою ідилією з чоловіком. Ведуча опублікувала фотографію, яку підписала словами, що в такі холодні дні потрібно гріти один одного обіймами. А шанувальники не могли не оцінити такого ніжного знімка, тому не пошкодували приємних слів в їхню адресу. У багатьох коментарях можна прочитати, що люди пишуть, що зірки прямо світяться від любові, і що справжні почуття можна розгледіти в їхніх очах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини