Головна Новини Зірки персона Зірка "бондіани" помер від серцевого нападу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "бондіани" помер від серцевого нападу

Помер американський актор Френк Макрей, який прославився завдяки ролі у фільмі про Джеймса Бонда «Ліцензія на вбивство»

6 травня 2021, 20:35
Поділіться публікацією:

На 78-му році життя перестало битися серце американського актора Френка Макрея, який став відомим завдяки ролі у кінострічці про агента 007 Джеймса Бонда "Ліцензія на вбивство", а також "Роккі 2" і "Останній кіногерой".

Зірка "бондіани" помер від серцевого нападу

Френк Макрей (фото з відкритих джерел)

Сумною новиною поділилося видання Variety. У повідомленні зазначено, що Макрей помер від серцевого нападу в місті Санта-Моніка (штат Каліфорнія, США). Це підтвердила його невістка.

Відомо, що Френк Макрей у 60-х роках професійно займався футболом. Він грав захисником у клубі "Chicago Bears", у сезоні 1967 року з'явився в 6 іграх НФЛ.

У 1968 році дебютував у кримінальному серіалі "Коломбо" в ролі лейтенанта Робертсона. За своє життя Френк Макрей знявся в понад 40 кінострічках, найвідоміші з них: "Ліцензія на вбивство" (зіграв роль Шаркі, близького друга Бонда), "Роккі 2", "48 годин", "Важкі часи", "Райська алея " та інші.

Свої співчуття рідним висловив і офіційний акаунт Бондіани в Twitter: "Нам дуже шкода чути, що Френк Макрей, який зіграв Шаркі в "Ліцензії на вбивство", помер. Наші думки з його сім'єю і друзями", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 24 квітня на 60-му році життя перестало битися серце модного дизайнера Альбера Ельбаза. Згідно з інформацією Haaretz, чоловік помер від коронавірусної інфекції в одній із лікарень Парижа. До цього він кілька днів пробув у штучній комі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на 73-му році життя помер американський актор Уолтер Олкевіч, який запам'ятався глядачам по ролі злочинця Жана Рено в драматичному серіалі режисера Девіда Лінча "Твін Пікс".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини