Головна Новини Зірки життя зірок Робота у Трампа краще попи, як у Кім: Каньє Уест заговорив про розлучення з Кардаш'ян
commentss НОВИНИ Всі новини

Робота у Трампа краще попи, як у Кім: Каньє Уест заговорив про розлучення з Кардаш'ян

Американський репер Каньє Уест опублікував запис в Twitter, який пролив світло на подробиці сімейного життя з Кім Кардаш'ян

22 липня 2020, 16:52 comments1046
Поділіться публікацією:

Популярний репер Каньє Уест після своєї заяви про те, що готовий балотуватися в якості кандидата на президентських виборах у США, став більш відверто спілкуватися з шанувальниками через Twitter. Серед останніх записів музиканта виявилася така, що розповіла про його готовність розлучитися з не менш зоряною дружиною Кім Кардашьян, з якою він прожив у шлюбі більше шести років.

Робота у Трампа краще попи, як у Кім: Каньє Уест заговорив про розлучення з Кардаш'ян

Так він опублікував пост, де вказав, що вже два роки подумує про розлучення з дружиною, оскільки підозрює її в невірності. Втім, публікація була незабаром видалена, але "осад залишився".

"Я намагаюся розлучитися з тих пір, як Кім бачилася з Міком Міллом в номері Waldorf для обговорення тюремної реформи", — написав Каньє Уест, маючи на увазі інцидент, який стався в листопаді 2018 року.

Тоді Кім Кардашян разом із 33-річним Міллом виступала на саміті кримінального правосуддя в Лос-Анджелесі. Однак зірки зустрілися і для розмови в номері готелю Beverly Hills Waldorf Astoria, що не на жарт обурило Каньє Уеста.

"Якщо репер Мік вів себе належним чином, то Кім "перейшла межу", — позначив тоді ревнивий чоловік.

Зазначимо, що після резонансної заяви Каньє Уеста про готовність балотуватися на пост президента США, він повідомляв кілька приголомшливі речі на публіку: наприклад, як плакав і страждав, коли Кардашьян зізналася, що хоче зробити аборт.

Саму співачку і її мати це все помітно обурює і, в зв'язку з такою поведінкою, вони хотіли відправити його на лікування. Кім Кардашьян стверджує, що чоловік потребує допомоги психіатра, так як страждає від маніакального біполярного розладу, а рішення балотуватися в президенти США пов'язують із загостренням хвороби.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв думку експерта про гарячою конкуренції між Джо Байденом і Дональдом Трампом за президентське крісло.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини