Головна Новини Зірки скандал Американського дизайнера звинувачують в сексуальному насильстві над чоловіками і трансгендерами
commentss НОВИНИ Всі новини

Американського дизайнера звинувачують в сексуальному насильстві над чоловіками і трансгендерами

Чоловік-модель звинуватив дизайнера в тому, що той залицявся до нього в нічному клубі

29 грудня 2020, 13:04
Поділіться публікацією:

Американського дизайнера звинувачують в сексуальному насильстві над чоловіками і трансгендерами

ФОТО: З відкритих джерел

Знаменитий американський дизайнер одягу, а також в минулому креативний директор французького модного будинку Balenciaga Олександр Венг раптово опинився в центрі скандалу. Його звинувачують в насильстві над чоловіками-моделями, а також трансгендерами. Про це повідомляє жіночий журнал про моду, стиль і суспільстві Bazaar, посилаючись на пост в I nstagram-блозі про моду Diet Prada.

Усе почалося з того, що манекенник Оуен Муні у своєму TikTok-відео розповів, що у 2017 році до нього чіплявся відомий дизайнер Олександр Венг. За його словами, це сталося в одному з нью-йоркських клубів.

Мимо цієї історії не пройшли автори Instagram-блогу зі спостереження за модою і світським життям Diet Prada. Вони опублікували пост, в якому повідомили, що випадок з Оуеном Муні - не одиничний. Цей скандал спровокував інших жертв дизайнера пролити світло на цю історію і розповісти те, що відбувалося з ними.

За заявами тих, хто нібито постраждав від Олександра Венг, з'ясувалося, що він домагався  чоловіків, які працювали моделями, а також  трансгендерних жінок. Дизайнер підмішував їм наркотики, схиляв до сексу, фотографував, а потім поширював знімки з їх оголеними тілами. Після великого скандалу навколо діяльності дизайнера на нього з'явилися ще кілька скарг, але вже анонімних.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що відома голлівудська актриса і зірка серіалів і фільмів вперше стала мамою, а також про те, що одна з популярних українських співачок вперше зізналася, що чоловік "купив її".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини