Головна Новини Зірки скандал Брітні Спірс програла суд проти батька
commentss НОВИНИ Всі новини

Брітні Спірс програла суд проти батька

Брітні Спірс боїться свого батька і категорично відмовляється повертатися до сценічної діяльності, поки він контролює всі аспекти її життя

11 листопада 2020, 14:30
Поділіться публікацією:

Американський суд відмовив Брітні Спірс відсторонити її батька від ролі опікуна.

Брітні Спірс програла суд проти батька

Джеймі Спірс виконував обов’язки опікуна своєї доньки упродовж останніх 12 років через проблеми співачки з психічним здоров’ям у минулому. Адвокат Джеймі Спірса наполягає, що батько співачки діє лише в її інтересах.

Захист співачки в суді заявляє, що Брітні Спірс боїться свого тата і категорично відмовляється повертатися до сценічної діяльності, поки він контролює всі аспекти її життя. 

Адвокат Брітні Семюел Інгем заявив, що у батька та доньки давно не має робочих відносин і вони не контактують у житті. Своєю чергою адвокати Джеймі Спірса заперечили цей факт. 

Повідомляється, що співачка починаючи з 2008 року не має права самостійно контролювати власні фінанси та виносити особисті рішення. Відтак без дозволу опікуна запрошувати відвідувачів, приймати рішення про заміжжя чи відвідувати лікаря. 

Зазвичай такі умови опікунства мають частково недієздатні люди, які мають серйозні психічні розлади або серйозно хворі. Проте це суперечить результатам працездатності співачки. Адже за останні 12 років під Спірс випустила чотири музичні альбоми та отримала постійний контракт у Лас-Вегасі. За цей період Брітні заробила 140 млн доларів США, випустила власний парфум та виступала  як суддя на талант-шоу.

Не дивно, що шанувальники співачки почали щось  підозрювати. Фанати заснували кампанію #FreeBritney (Свободу Брітні), щоб привернути увагу до проблеми. Понад 100 тисяч людей підписали петицію у Білий Дім з вимогою відкликати право на опікунство та повернути співачці право обирати собі захист у суді.

Проте не все так сумно як може здатися. В суді виконали одне прохання Брітні Спірс та призначили компанію Bessemer Trust співопікуном знаменитості.

 Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Джонні Депп програв в суді колишній дружині.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини