Головна Новини Зірки скандал Цього ніхто не очікував: відомий репер напав на фанатку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Цього ніхто не очікував: відомий репер напав на фанатку (ВІДЕО)

На місці події раптово опинилися папараці, які зняли інцидент на відео та викликали поліцейських.

31 січня 2023, 04:15
Поділіться публікацією:








Скандальний американський репер вже неодноразово опинявся у самому епіцентрі гучних скандалів.

Цього ніхто не очікував: відомий репер напав на фанатку (ВІДЕО)

Напад на фанатку/Ілюстраційне фото

Так, повідомляється, що 45-річний продюсер, дизайнер і репер Каньє Вест неадекватно відреагував на жінку, яка вирішила сфотографувати зірку на камеру свого мобільного телефону. Фанатка почала знімати репера, коли той забирав свою дочку на ім'я Норт з баскетбольного матчу.

Уест побачив, що його намагаються сфотографувати, вийшов із автомобіля та почав кричати на жінку. Після цього він просто вирвав у неї з рук мобільний телефон і кинув його на проїжджу частину, при цьому розбивши гаджет.

Цього ніхто не очікував: відомий репер напав на фанатку (ВІДЕО) - фото 2

Каньє кричав, що ніхто не має права вторгатися в його особисте життя і знімати його під час звичайної прогулянки з дочкою, проте жінка заперечила реперу і сказала, що він "велика знаменитість" і саме тому вона дуже хоче отримати його фотографію.

Зрештою, репер розбив телефон і спробував покинути місце, де стався інцидент, проте тут же виявилися папараці, які зафіксували всі дії зірки на свої камери і викликали копів. Проти знаменитості порушили кримінальну справу і тепер він перебуває під слідством.

Раніше "Коментарі" писали: Похмурий дворецький із "Уенздей" виявився спекотним мачо: як він виглядає (ФОТО). Шумаючий американський серіал "Уенздей" від стрімінгового сервісу Netflix, який побив усі рекорди з переглядів і став головною серіальною прем'єрою 2022 року, не перестає нагадувати про себе.

Читайте також: Вас це здивує: Дженна Ортега у серіалі "Уенздей" зіграла дві ролі (ФОТО). Новий американський серіал "Уенздей" від стрімінгового сервісу Netflix побив усі рекорди з переглядів і став касовим хітом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини