Головна Новини Зірки скандал Фекалії в ліжку і відрізаний палець: Джонні Депп розповів приголомшливі подробиці сімейного життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Фекалії в ліжку і відрізаний палець: Джонні Депп розповів приголомшливі подробиці сімейного життя

Зірка "Піратів Карибського моря" Джонні Депп звинуватив у домашньому насильстві екс-дружину Ембер Херд: мовляв, та ходила в туалет в його ліжку і відрізала палець

16 липня 2020, 15:57 comments6494
Поділіться публікацією:

Високий суд Англії та Уельсу розглядає позов голлівудського актора Джонні Деппа проти компанії News Group Newspapers. Остання є власником таблоїду Sun, який два роки тому звинуватив зірку в побитті дружини — актриси Ембер Херд. Служителі Феміди протягом 4 днів слухали версії Джонні та Ембер, яка виступає свідком. В результаті на поверхню спливли приголомшливі подробиці спільного життя тепер вже колишнього подружжя, повідомляє BBC.

Фекалії в ліжку і відрізаний палець: Джонні Депп розповів приголомшливі подробиці сімейного життя

Актори одружилися у 2015-му, проте їх шлюб завершився вже через 15 місяців. Ембер каже, що зірка "Піратів Карибського моря" весь час був п'яний, або під дією наркотиків, і вона піддавалася домашньому насильству. Про це і написав таблоїд, однак актор категорично спростував слова ексдружини, звинувативши в аморальній поведінці її саму.

Так, за словами Джонні Деппа, Ембер Херд зраджувала йому в їх ліжку, а одного разу навіть сходила там в туалет. Фекалії виявила домробітниця і надіслала акторові фотографії, які, за його словами, дружина назвала "пранком". Крім того, Депп згадав, як Ембер кинула в нього пляшкою, в результаті чого він залишився без кінчика пальця. Херд, своєю чергою, розповідає, як Депп тягав її за волосся і розбив око, жбурнувши в обличчя мобільним телефоном.


За попередніми даними, судові чвари триватимуть ще три тижні. На захист Джонні Деппа виступить його колишня дружина Ванесса Параді та екскохана Вайнона Райдер, які запевняють: актор жодного разу не підіймав на них руку.

Нагадаємо, зірка "Піратів" і "Туриста" Джонні Депп раніше заявив, що давав своїй 13-річній доньці спробувати марихуану, щоб уберегти її від наркотиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини