Головна Новини Зірки скандал "Ганьба. Ти монстр": американську модель чекали біля магазину натурального хутра зоозахисники (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ганьба. Ти монстр": американську модель чекали біля магазину натурального хутра зоозахисники (ВІДЕО)

Зоозахисники звинувачували дівчину в тому, що вона монстр, тому як носить на собі справжнє хутро

21 грудня 2020, 18:01
Поділіться публікацією:








"Ганьба. Ти монстр": американську модель чекали біля магазину натурального хутра зоозахисники (ВІДЕО)

ФОТО: reuters

Інцидент трапився на вулиці Родео-драйв в місті Беверлі-Хіллз. У центрі скандалу опинилася американська модель і учасниця телевізійного реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян" Кайлі Дженнер. Про це інформує TMZ.

На минулих вихідних дівчина вирушила на шопінг і відвідала один з магазинів з виробами з натурального хутра. Однак вийти з нього спокійно Дженнер так і не вдалося.  У момент, коли модель збиралася покинути магазин, його оточили зоозахисники, які звинувачували Кайлі в тому, що вона монстр. Причиною тому стали покупки в тому самому магазині і його відвідування в цілому. Активісти кричали в гучномовці "Ганьба" і буквально не давали проходу знаменитості.

В результаті Кайлі разом зі своєю охороною вийшли через запасний вихід. Однак це ситуацію не врятувало. Зоозахисники все ж йшли за нею до самої машини та звинувачували її в тому, що вона носить на собі убитих тварин. Всю ситуацію люди знімали на відео, а потім опублікували в соціальних мережах. Сама ж модель про інцидент на своїй сторінці в соцмережі не згадувала і ніяк не коментувала ситуацію.

До слова, у 2019 році журнал Forbes визнав Кайлі Дженнер наймолодшою мільярдером в історії. Її стан в 1 млрд доларів допоміг отримати цей статус. Однак, в травні 2020 року з'ясувалося, що дівчина протягом декількох років завищувала масштаби власного бізнесу. Після того як ця інформація була перевірена, Forbes виключив Дженнер зі списку мільярдерів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Анастасія Приходько викликала поліцію для своєї дочки, а також про те, що кохана Роналду знялася в нижній білизні біля ялинки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини