Головна Новини Зірки скандал Іван Дорн розповів, чому не повертається до України
commentss НОВИНИ Всі новини

Іван Дорн розповів, чому не повертається до України

"Живу за кордоном, але серце в Україні" – Іван Дорн про поточне життя та плани

3 липня 2024, 16:31
Поділіться публікацією:

Український співак Іван Дорн вже понад два роки живе за кордоном і поки що не планує повернення на батьківщину. У своєму недавньому інтерв'ю на казахському YouTube-каналі Dope soz Дорн поділився причинами свого рішення залишитися за кордоном.

Іван Дорн розповів, чому не повертається до України

Відомий співак зізнався, чому боїться повертатися до України

Головною причиною, за словами співака, є страх перед мобілізацією в Україні.

"З моменту початку війни я не був у Києві. Приїхати не важко, але повернутись буде складніше, якщо ти хлопчик від 18 до 60 років, який потрапляє під мобілізацію. Я хочу, щоб усі знали, що завжди і скрізь за кордоном я залишаюся українською артистом і палю за Україну, але при цьому зі своїм наративом, зі своїм контекстом", — зізнався співак.

Він також зазначив, що незважаючи на життя за кордоном, він завжди підтримує Україну та почувається українським артистом.

Дорн активно підтримує українську мову у своїй сім'ї, особливо у вихованні дітей.

Українською мовою теж почав налягати: дітям більше українських гуртків ставити українською мовою, і самі ми почали розмовляти з тими, хто з нами українською розмовляє, українською відповідати. Більше шанувати це почали", — розповів артист.

Його рішення залишатися за кордоном викликало різні думки серед шанувальників. Деякі підтримують його вибір, тоді як інші вважають, що в такий важкий час для країни кожен має зробити свій внесок, перебуваючи на батьківщині.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Руслан Ханумак, український актор і ведучий, переїхав до США під час війни в Україні, щоб бути поряд із сином. Про своє рішення Ханумак повідомив у Instagram, поділившись відео зустрічі зі своїм 6-річним сином Артемом, який живе з матір'ю Аліною Шаманською у Лос Анджелесі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини