Головна Новини Зірки скандал "Кімьє більше немає": Кім Кардашьян подала на розлучення з Каньє Вестом
commentss НОВИНИ Всі новини

"Кімьє більше немає": Кім Кардашьян подала на розлучення з Каньє Вестом

Після довгого періоду чуток, пліток і надій шанувальників зоряної пари на їх примирення, Кім і Каньє надали офіційного статусу своєму шлюборозлучному процесу

19 лютого 2021, 23:43
Поділіться публікацією:

У Лос-Анджелесі Кім Кардашьян Вест офіційно подала на розлучення зі своїм чоловіком Каньє Вестом, повідомляє Bloomberg з посиланням на закриті джерела.

"Кімьє більше немає": Кім Кардашьян подала на розлучення з Каньє Вестом

Кардашьян і Вест подали на розлучення. Фото: відкриті джерела

"Фінал до якого наближається "Кімьє" призводить до краху одного з найвідоміших союзів 21 століття — між суперзіркою реаліті-шоу і хіп-хопером, модним мега-магнатом", — повідомляє джерело видання.

Заява про розлучення зареєстровано у Вищому суді Лос-Анджелесу. У публічному доступі запис про подачу документів з'явиться не відразу.

Американська модель прожила в шлюбі з репером 6 з половиною років, у них четверо маленьких дітей: Норт, Сент, Чикаго та Псалом. Зоряна пара одружилася в Італії в замку "Відродження" у Флоренції в 2014 році.

Для Кардашьян це був вже третій шлюб, а для Веста — перший. Тоді їй було 40 років, а йому 43. Зустрічатися вони почали в 2012 році, а вже через рік народилася їхня спільна дитина. Через деякий час музикант зробив романтичну пропозицію на величезному екрані, розташованому на порожній набережній Сан-Франциско Джайентс.

Про те, що зірки мають намір розлучитися, інформація з'явилася ще восени, і весь цей час пара підігрівала інтерес своїх шанувальників різними чутками. Після Нового Року стало відомо про те, що Кім найняла адвоката, який би представляв її інтереси в шлюборозлучному процесі. У свою чергу Каньє написав в своєму Twitter, що вже два роки він мріє розлучитися зі своєю дружиною.

"Коментарі" розповідали про ймовірні причини, через які Кім і Каньє вирішили розлучитися. Однією з такий причин назвали зраду Каньє Веста з травесті-дівою Джеффрі-Старом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини