Головна Новини Зірки скандал Команда української співачки вперше прокоментувала скандал із російською піснею
commentss НОВИНИ Всі новини

Команда української співачки вперше прокоментувала скандал із російською піснею

Скандал навколо Аліни Гросу: команда співачки заперечує виконання російської пісні

2 вересня 2024, 14:16
Поділіться публікацією:

Українська співачка Аліна Гросу потрапила до центру скандалу після того, як у соціальних мережах з'явилося відео, на якому вона нібито виконує російську пісню на корпоративі у США. Команда зірки стверджує: це монтаж.

Команда української співачки вперше прокоментувала скандал із російською піснею

Скандал навколо Аліни Гросу: команда співачки заперечує виконання російської пісні

Минулого тижня в Інтернеті спалахнув скандал за участю 29-річної української співачки Аліни Гросу, яка вже кілька років живе та працює у США. Гросу виступала на приватному заході в українського бізнесмена, де окрім україномовних та англомовних пісень, вона нібито виконала пісню "Білі троянди" Юрія Шатунова. Цей момент потрапив на відео, яке швидко поширилося серед користувачів мережі, спричинивши широку суспільну реакцію.

Незабаром після розповсюдження відео представники Гросу виступили із заявою.

"Це монтаж. У неї дуже багато запрошень. Тому їй просто заздрять. Вона всі пісні переклала українською мовою. Аліна добре володіє українською та англійською, тому співає виключно цими мовами. Нас попереджали, що чим більше Аліна буде впізнаваною, тим більша ймовірність , що будуть такі спроби дискредитувати її. Це все недоброзичливці.

Поки що сама Гросу не надала коментарів з приводу інциденту і не підтвердила, не спростувала інформацію про подію. Відео продовжує обростати коментарями та припущеннями, залишаючи безліч питань про справжність та мотиви його створення.

Читайте на порталі “Коментарі” — Місяць повертається з новим альбомом "Мрії", але не без суперечок: дві пісні українською та одинадцять російською викликали бурхливу реакцію шанувальників та критику з боку громадськості. Співачка, чиє справжнє ім'я Крістіна Герасимова, оголосила про реліз альбому англійською у своєму Instagram, тоді як більшість треків записані мовою країни-агресора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини