Головна Новини Зірки скандал Lady Gaga вбила доньку російських емігрантів?
commentss НОВИНИ Всі новини

Lady Gaga вбила доньку російських емігрантів?

Можливо Lady Gaga почала свою кар'єру з вбивства та крадіжки особистих даних.

22 серпня 2022, 23:15 comments3743
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:
За роки творчості навколо життя зірок виникає чимало міфів та легенд, більшість з них важко перевірити або спростувати. Так у ЗМІ з’явились приголомшливі чутки про початок кар'єри популярної американської співачки Lady Gaga.

Безсумнівно, Lady Gaga є однією з найвідоміших співачок у світі. Її кар'єра пішла вгору, коли вона випустила свій дебютний студійний альбом "The Fame" у 2008 році. Пісні з цього альбому одразу потрапили на вершини хіт-парадів, а сама співачка здобула неймовірну популярність та групу відданих шанувальників. 

Однак не всі вірять, що вона змогла досягти таких неймовірних успіхів завдяки таланту і працьовитості. У мережі багато людей вважає, що Lady Gaga вбила доньку російських емігрантів Ліну Моргану, а потім уподібнилась до неї та привласнила собі її сценічний образ. 

Звідки така теорія? Вважається, що співачка сильно заздрила таланту подруги, якою багато хто захоплювався і передрікав дивовижне майбутнє у шоубізнесі. Так, за офіційними даними, Ліна Моргана покінчила життя самогубством у 2008 році, стрибнувши з даху. Її смерть, як і звинувачення проти Lady Gaga, стали відомі тільки через 12 місяців завдяки батькам дівчини. 

Яна Моргана (мати померлої дівчини) в інтерв'ю "New York Times" розповіла, що співачка з "сірої мишки" стала колоритною, неоднозначною зіркою, через образ, який та вкрала у її доньки.

Gaga вкрала її душу та живиться її енергією. Я хочу звільнити цю душу. Саме у Ліни був такий стиль та ідеї! Lady Gaga пограбувала мою мертву дочку! — розповіла Яна Моргана виданню.

Офіційно ніхто з її сім'ї не звинувачував Lady Gaga у вбивстві, але уся родина стверджує, що 19-річна дівчина точно не вчиняла самогубство.

Раніше на порталі "Коментарі" ми публікували інформацію про те, що Анджеліна Джолі свідчила ФБР про побиття її Бредом Піттом. Фото синяків з'явились у мережі.

Lady Gaga вбила доньку російських емігрантів?

Lady Gaga та Ліна Моргана



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини