Головна Новини Зірки скандал Меріліна Менсона звинуватили у насильстві: хто і чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Меріліна Менсона звинуватили у насильстві: хто і чому

Це вже не перше звинувачення Меріліна Менсона у насильстві

1 лютого 2021, 18:07
Поділіться публікацією:

Відома американська акторка, номінантка на премію "Греммі" Еван Рейчел Вуд офіційно назвала свого колишнього нареченого Мериліна Менсона абьюзером. Пост зі звинуваченнями та власним зізнанням зірка опублікувала на особистій сторінці в соцмережі Instagram.

Меріліна Менсона звинуватили у насильстві: хто і чому

Вуд звинуватила колишнього чоловіка Менсона у насильстві. Колаж "Коментарів"

За словами Вуд, Браян Уорнер (справжнє ім’я рокера Менсона — ред.) роками знущався над нею всілякими способами. При цьому романтичний інтерес до дівчини співак почав проявляти ще у її підлітковому віці.

"Він промивав мені мізки та маніпулював, змушуючи підкорятися. Мені набридло жити в страху відплати, брехні й шантажу. Я хочу викрити цього небезпечного чоловіка", — зазначила зірка серіалу "Світ дикого заходу" у власній публікації.

Також Еван Рейчел Вуд відкреслила, що її зізнання — такий собі виклик музичній індустрії, яка піднесла Меріліна Менсона до зіркового статусу. Актриса сподівається: правда, розкрита нею, може врятувати не одне жіноче життя.

До речі, Еван Рейчел Вуд знялася в одному із кліпів Менсона ще у 2007 році. Це відео на пісню "Heart-Shaped Glasses".

Варто зазначити, що Вуд та Менсон зустрічалися майже майже три роки із певними перервами. Спочатку у них був дворічний роман (2006-2008), після якого пара розійшлася. Утім вже за рік, у грудні 2009-го їхні стосунки знову повернулися на попередній рівень. За інформацією ЗМІ, взимку 2010 року Менсон навіть запропонував Вуд стати його дружиною, на що та погодилася. Утім весілля так і не відбулося через неозвучені розбіжності. Цього разу розрив став остаточним. Утім, судячи з усього, навіть десятиліття потому Мерілін Менсон продовжує заважати акторці жити. 

Раніше "Коментарі" повідомляли, що американському дизайнеру висунули звинувачення в сексуальному насильстві над чоловіками і трансгендерами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини