Головна Новини Зірки скандал На Євробаченні 2022 стався скандал: фани заявляють, що бойкотуватимуть фінал
commentss НОВИНИ Всі новини

На Євробаченні 2022 стався скандал: фани заявляють, що бойкотуватимуть фінал

Фанати звинуватили організаторів конкурсу в корупції

12 травня 2022, 21:45 comments1316
Поділіться публікацією:

Прихильники  масштабного співочого   шоу Євробачення 2022 звинувачують його організаторів в корупції.  Це відбулось з тої причини, що до  фіналу не вийшли учасники з  Албанії та Латвії. При цьому, ще  за день до  проведення першого півфіналу букмекери робили прогнози, що вони потраплять  у фінал європейського співочого заходу. Про це інформує The Mirror.

На Євробаченні 2022 стався скандал: фани заявляють, що бойкотуватимуть фінал

Євробачення сколихнув скандал (фото з відкритих джерел)

Саме з тої причини,  що до фіналу не вийшли албанські та латвійські представники, прихильники Євробачення  прийняли рішення  бойкотувати фінал, який має  відбутися  14 травня.

Як стверджують представники цього видання, ведучі  співочого конкурсу  теж не погоджуються з результатами. 

"Швейцарія, Вірменія, Ісландія, Литва, Португалія, Норвегія, Греція, Україна, Молдова та Нідерланди. Сьогодні ввечері — кілька потрясінь", — оприлюднює  медіа думку ведучих  Євробачення.

При цьому, в інформації відзначається, що  тільки були  оприлюднені  імена учасників, які вийшли до  фіналу  конкурсу, в  соціальних мережах  розпочались гарячі  дискусії. Одні вважають,  що  ці учасники заслужили гарних результатів  і тепер  матимуть можливість   виборювати  перемогу, інші  переконані, що результати голосування були підтасованими. 

"Ні Австрії, Болгарії чи Данії у фіналі Євробачення? Корумпований. Бойкот шоу. Досить", "Найжахливіший півфінал", "Потрібен перерахунок голосів", – пишуть  фанати  в мережах.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Аліна Паш не поїде на ЄвробаченняПереможниця національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення" заявила, що відмовляється від подальшої участі, через скандал, що виникнув. Нагадаємо, співачку звинуватили у підробці документів про перетин кордону під час візиту в окупований Крим у 2015 році. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини