Головна Новини Зірки скандал Настя Каменських станцювала під російськомовну пісню в TikTok
commentss НОВИНИ Всі новини

Настя Каменських станцювала під російськомовну пісню в TikTok

Відео Каменських з російським хітом викликало бурю у мережі

26 червня 2024, 12:05
Поділіться публікацією:
Повернення відомої української виконавиці Насті Каменських на музичну сцену затьмарене скандалом. Після життя в Мексиці співачка повернулася до рідного Києва, де представила свою нову пісню і кліп "Гріхи", записаний у дуеті з Ostrovskyi. Однак увага публіки швидко переключилася з музичних новинок на старий російськомовний хіт "Літо", виконаний Каменських у компанії з популярними блогерами Олегом Машуковським та Стасею Макєєвою.

Настя Каменських станцювала під російськомовну пісню в TikTok

Насті Каменських станцювала за російськомовну пісню в TikTok

Відео, опубліковане TikTok, моментально викликало шквал хейту. Фанати і критики засудили співачку за вибір композиції гурту "Потап і Настя", особливо в контексті конфлікту в Україні. Реакції у соцмережах були вкрай емоційні:

  • "О, прихильники мови окупанта прославляють ворога"

  • "Не думала, що можна впасти нижче за Настю. Але вона змогла пробити дно"

  • "А мій чоловік зараз ваші заїчки захищає. І я його не бачила вже цілий рік"

  • "Чому мені так гидко"

Чоловік Каменських, репер Потап, який востаннє відвідував Україну в жовтні минулого року, зараз перебуває за кордоном та будує кар'єру в Європі. Це додатково підливає олії у вогонь, оскільки співачка здається відірваною від реальності.

Читайте також на порталі “Коментарі” — популярна українська співачка Євгенія Власова відверто поділилася своїми думками про мову, українську культуру та роль артистів під час війни. Власова, яка сама родом із російськомовного середовища, розповіла про непростий шлях до українського звучання та зважилася на щирі визнання мовних дилем.

Раніше "Коментарі" писали, що російська знаменитість з українським корінням Наташа Корольова потрапила в інцидент з телеведучою Лерою Кудрявцевою, яка вже понад два роки підтримує повномасштабну війну РФ в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини