Головна Новини Зірки скандал "Не наші люди": скандальна заява зірки "Ранеток"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не наші люди": скандальна заява зірки "Ранеток"

Валерія Козлова підтримує війну і стверджує, що українці забули про своє коріння

17 липня 2024, 13:39
Поділіться публікацією:
Валерія Козлова, відома своєю роллю Лери у серіалі "Ранетки", заявила, що всі, хто мешкає в Україні, по суті росіяни. В інтерв'ю пропагандистському каналу актриса розкрила свою проросійську позицію та підтримала путінський режим.

"Не наші люди": скандальна заява зірки "Ранеток"

Валерія Козлова підтримує війну

Козлова заявила, що ті, хто залишили окуповані території чи виїхали з Росії, "вже не наші люди". Вона також стверджувала, що українці забули про своє коріння, отримавши паспорти з національністю "Україна".

Козлова продовжила: "Всі, хто має виїхати, поїхали. Це не наші люди!" Її слова, засновані на біблійних цитатах про жнива і кукіль, викликали подив і гнів.

"Як написано в Біблії: "Час жнив, відокремлення зерен від полови". Часто у всіх така думка: "А чого ми туди ліземо? Це нас як стосується?" Так, чужа країна, але це наші люди, там росіяни живуть. Всі ми були росіянами. Це в якийсь момент ця країна відокремилася, і їм паспорти дали з національністю "Україна". Вони забули своє коріння" , — Наплела Козлова.

Варто зазначити, що отець Козловий із Черкас.

Раніше "Коментарі" писали, що Сніжана Єгорова, колишня українська телеведуча опублікувала скандальне відео, де вона образила українок, назвавши їх "папуасками". Її дочка, Стася Ровінська, також телеведуча, виступила проти матері, закликавши громадськість блокувати Єгорову канал на YouTube.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що кремлівські пропагандисти визнали, що атаки на мирних жителів в Україні були невипадковими. Російські пропагандисти відкрито закликають до насильства проти мирного населення України, що підтверджує навмисний характер атак на цивільні об'єкти в Україні. Таку думку сьогодні висловив журналіст Денис Казанський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини