Головна Новини Зірки скандал Новий секс-скандал: модель звинувачує зірку «Загону самогубців» в згвалтуванні
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий секс-скандал: модель звинувачує зірку «Загону самогубців» в згвалтуванні

Актор прокоментував інформацію на своїй сторінці в Instagram

8 серпня 2021, 21:38 comments1456
Поділіться публікацією:

Шведського актора Юеля Кіннамана, який грав у фільмах "Загін самогубців", "Код доступу" Кейптаун "," Ханна "і інших, звинувачує у зґвалтуванні його колишня коханка — модель Габріелла Магнуссон (Белла Девіс). Про це пише видання Cosmopolitan.

Новий секс-скандал: модель звинувачує зірку «Загону самогубців» в згвалтуванні

Юеля Кіннаман звинувачують в згвалтуванні - фото: з відкритих джерел

За інформацією джерела, шведсько-ямайська модель Белла Девіс заявила про те, що її двічі зґвалтував колишній коханець. Однак на цьому моменті версії двох сторін кардинально різняться.

Новий секс-скандал: модель звинувачує зірку «Загону самогубців» в згвалтуванні - фото 2

Модель говорить про те, що у неї достатньо доказів того, що вона стала жертвою сексуального насильства з боку Юеля Кіннамана. На своїй сторінці в Instagram дівчина написала — "Зустрінемося в суді".

Сам же актор відзначає, що складався в стосунках з Габріеллой, але інтимний зв'язок була з обопільної згоди. Крім того, кінозірка підкреслила, що їх роман з моделлю був невеликою інтрижкою, яка швидко закінчилася. Але Девіс хотіла продовжити відносини та всіляко намагалася знайти привід для зустрічі з Каннаманом. Потім вона перейшла до погроз і шантажу. Дівчина також хотіла отримати від актора гроші та просила його, щоб він допоміг зав'язати потрібні зв'язки в Голлівуді.

Варто відзначити, що раніше шведський актор зумів домогтися в суді заборони для Девіс наближатися до колишнього коханця. Однак вже 30 серпня термін дії заборони закінчується. У той же день відбудеться засідання суду у справі про зґвалтування.

Новий секс-скандал: модель звинувачує зірку «Загону самогубців» в згвалтуванні - фото 3

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що відомого репера і модель звинувачують у зґвалтуванні малолітньої фанатки. Дівчина запевняє, що була двічі зґвалтована. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також сайт повідомляв про те, що Меладзе обізвав Полякову "фріком" після секс-скандалу з його братом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юэль

8 серпня 2021, 22:16

все бабы - это огромное зло. это твари, продажные шлюхи, предатели и ублюдки. ничего святого у этих уродок нет. примитивный ум не позволяет им быть нормальными, адекватными людьми. этих шлюх нужно держать в узде.


Новини