Головна Новини Зірки скандал Новий скандал у стосунках Жерара Піке та Шакіри. Футболіст показав нову коханку
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий скандал у стосунках Жерара Піке та Шакіри. Футболіст показав нову коханку

У червні стало відомо про розрив відносин між Жераром Піке та Шакірою. Причина припинення їх стосунків – зрада футболіста. За даними ЗМІ, футболіст закрутив роман із 23-річною дівчиною. З цього моменту колишні партнери вели один з одним «тиху» війну.

25 серпня 2022, 00:23 comments1503
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Шакіра та Жерар Піке були разом 12 років, у них двоє синів — Мілан та Саша. На початку червня пара опублікувала спільну заяву про розлучення. А Трохи раніше ЗМІ повідомляли, що у футболіста був роман з дівчиною, яка молодша за Шакіру на 22 роки.

Новий скандал у стосунках Жерара Піке та Шакіри. Футболіст показав нову коханку

Піке зраджує Шакірі. Фото з відкритих джерел

Як з'ясувало видання The Sun, коханою спортсмена є 23-річна Клара Чіа Марті. Марті познайомилася з футболістом на роботі, а точніше в івент-компанії Kosmos Studio, яка належить Піке.

Перш ніж громадськість дізналася про роман, він тривав кілька місяців. За твердженнями іспанських ЗМІ, Шакіра нібито дізналася про все, коли застукала Піке разом з молодою дівчиною в їхньому будинку.

Якийсь час здавалося, що пара спробує налагодити свої відносини заради добробуту дітей. У липні навіть з'явилася інформація, що сім'я збирається у відпустку на Багами.

Але Шакіра не пробачила зраднику і зробила кроки, які не сподобалися іспанцеві. Вона вирішила розділити їхнє майно в Каталонії. Ця власність складається з трьох будинків, в одному з яких проживають батьки футболіста. Співачка хотіла відокремитися від них. На що Піке відреагував моментально і почав запрошувати до себе додому свою молоду коханку.

Тепер Шакірі знову доведеться бути озлобленою. Жерар Піке вирішив припинити приховувати свою нову пасію. Він з'явився з нею на фестивалі Summerfest Cerdanya у Каталонії, де їх застукали за пристрасними поцілунками.

За інформацією The Sun, Шакіра і Піке взяли на себе зобов'язання не з'являтися на публіці з новими партнерами протягом року після їх розставання. Як бачите, це слово футболіст порушив.

Раніше на порталі "Коментарі" ми писали, що Бред Пітт побив Анджеліну Джолі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини