Головна Новини Зірки скандал Оля Полякова знову зробила випад в сторону Кароль
commentss НОВИНИ Всі новини

Оля Полякова знову зробила випад в сторону Кароль

Після конфлікту з Олею Поляковою Тіна Кароль отримала публічні вибачення від співачки

17 березня 2021, 00:27
Поділіться публікацією:

Під час розспівування на концерті співачка сказала, що Тіна Кароль її вкусила. Топова українська співачка Оля Полякова підняла нову хвилю скандалу з Тіною Кароль. Відеозапис інциденту моментально розлетілася соціальними мережами.

Оля Полякова знову зробила випад в сторону Кароль

Оля Полякова (фото з відкритих джерел)

Після конфлікту з Олею Поляковою Тіна Кароль отримала публічні вибачення від співачки. Яка назвала колегу "плакальниць". Кароль відповіла на це, що є дно, яке не можна пробивати.

Після вибачень Полякової Кароль все ще уникає зустрічей з артисткою на світських заходах.

Дистанція між артистками не завадила Полякової зробити новий випад в сторону Кароль, — під час розспівування вона сказала, що подруга її "вкусила".

"Подружка моя мене вкусила, з якою у мене вічно скандал. Все, попустило", — сказала Полякова.

Зірка шоу-бізнесу зізналася, що має 14 натуральних шуб, які вона влітку зберігає в холодильнику. Однак жодну з цих шуб Полякова не одягала останні два роки, адже натуральне хутро давно вийшов з моди. Нагадаємо, що Оля Полякова зараз бере участь в програмі "Маска", де вона постійно дивує глядачів і фанатів сміливими образами. На початку грудня зірка змінилася до невпізнання. Це підтвердили фотографії, які вона опублікувала на своїй сторінці в інстаграмові. Епатажна і скандальна співачка перетворилася на милу, тендітну Барбі. Навіть найзапекліші фанати не відразу можуть розпізнати, що на фото їх кумир.

Сайт "Коментарі" також повідомляв, що актриса з серіалу "Величне століття" Пелін Карахан опублікувала фото в інстаграмі, на якому вона показує свою ялинку. Зірка прикрашала новорічне дерево разом з робітниками приватного дизайнерського агентства. Мусульманка Пелін, яка зіграла Міхрімах — дочка Роксолани і султана Сулеймана, цим жестом показала, що їй подобаються різдвяні європейські традиції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини