Головна Новини Зірки скандал Організатори «Міс Європи» зацькували українську учасницю. Подробиці шокують
commentss НОВИНИ Всі новини

Організатори «Міс Європи» зацькували українську учасницю. Подробиці шокують

Мілена Мельничук, яка представляла Україну на конкурсі краси «Міс Європа» шокувала зізнанням про те, як до неї ставилися організатори заходу. Подробицями вона поділилася в своєму Інстаграмі

29 лютого 2024, 18:45
Поділіться публікацією:

За словами Мілени Мельничук, наприклад, організатори конкурсу краси змушували її сфотографуватися із учасницею з Росії. Після того, як дівчина від цього відмовилася, її начебто назвали "тупою" і заявили, що вона "нічого не розуміє".

Організатори «Міс Європи» зацькували українську учасницю. Подробиці шокують

Мілена Мельничук

При цьому розповідає Мілена, росіянка постійно намагалася десь бути поруч з нею, сісти поряд, і дівчина змушена була постійно її уникати.

Також, за словами української учасниці, неприємний сюрприз їй влаштували дизайнери конкурсу, які підготували для неї та росіянки одинакові сукні, щоби дівчата виглядали, "як подруги". Окрім того, хореограф конкурсу також намагався звести разом представниць України та Росії. Зокрема, розповідає Мілена Мельничук, поставив її поруч з росіянкою на сцені. Дівчина каже, що попросила хореографа змінити її місце, на що він у грубій формі начебто відповів, що йому байдуже на війну.

"Під час самого фіналу цей самий хореограф кричав мені на сцені "хохлушка",
— повідомила дівчина.

За її словами, вона навіть написала у соцмережах, що хоче дискваліфікуватися. Після цього, за її словами, до неї навіть вривались в номер організатори і погрожували.

Дівчина каже, що після конкурсу її принижували учасниці з Росії та Білорусі, остання зокрема, в автобусі викрикувала погрози та бажала смерті рідним дівчини.

Окрім того, каже Мілена, їй погрожували и росіяни, які погрожували знайти її та вбити.

Нагадаємо, раніше портал коментарі розповідав ще про один скандал довкола зрадниці Регіни Тодоренко. Зокрема, за словами її колеги, дівчина зрадила свою Батьківщину, бо надто любить гроші. Тобто, вона продалася Росії за рублі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

4 березня 2024, 21:18

morrison, увы. Медицина здесь бессильна. Она могла и отказаться от участия в конкурсе по политическим мотивам, бывает и так, ничего плохого в этом нет. К тому же, в чем виноваты лично участницы из рф и рб? В том, что они живут не в тех странах? Но нет, надо было обязательно раздуть изо всего скандал на весь мир

Ігор

29 лютого 2024, 19:42

Майдан-3. Майже з корумпованим і легітимним Фюрером зрівнялась по кількості замахів.

morrison

29 лютого 2024, 19:27

Вы, господа, больные люди.


Новини