Головна Новини Зірки скандал Три знаменитості, кар'єру яких зруйнували гучні скандали
commentss НОВИНИ Всі новини

Три знаменитості, кар'єру яких зруйнували гучні скандали

Опубліковано список світових знаменитостей, кар'єра яких зруйнувалася через те, що вони стали фігурантами гучних скандалів

5 жовтня 2021, 17:10 comments1314
Поділіться публікацією:

Досягти успіху і популярності не завжди буває просто, але в один момент можна все втратити, тому світові знаменитості повинні стежити за своїми словами та вчинками, щоб не потрапити в скандали. Кар'єра яких зірок пішла під укіс через такі помилки?

Три знаменитості, кар'єру яких зруйнували гучні скандали

Кадр з фільму "Таксі"

Шайа Лабаф

Зірка "Трансформерів" з 2014 року брав участь тільки у низькобюджетних картинах, які були розгромлені кінокритиками. А у популярні проєкти Шайа вже не кликали, а все тому що актор потрапив у "чорний список" Голлівуду. Актор неодноразово влаштовував п'яні бешкети та різні витівки, наприклад, став винуватцем ДТП напідпитку і влаштував бійку в аптеці. Після такої поведінки, слава і популярність актора почали стрімко падати, а ось проблеми — рости, як сніжний ком.

Три знаменитості, кар'єру яких зруйнували гучні скандали - фото 2

Фото: Getty images

Мел Гібсон

Голлівудський актор також зіпсував собі репутацію. А все через необережну фразу, яка образила євреїв. Він сказав поліцейському, який зупинив його нетверезим, що євреї — причина всіх воєн в історії. Садити за ґрати актора не стали, але ось за образу в Голлівуді його так і не пробачили, навіть попри публічні вибачення. Він довгий час намагався повернути "своє ім'я", але повноцінно зробити це так і не вийшло, оскільки Мелу Гібсону хоч і давали головні ролі, але в не дуже успішних кінофільмах.

Три знаменитості, кар'єру яких зруйнували гучні скандали - фото 3

Фото: YouTube

Самі Насері

Знаменитий "таксист" із Марселя, на жаль, також зруйнував свою кар'єру через проблеми з законом. Він був і під слідством, і за ґратами й "приводи" в поліцію з кожним разом ставали дедалі серйознішими. Плюс до всього, в актора почалися проблеми з алкоголем. Кілька років тому зірка фільмів "Таксі" визнав, що самостійно зруйнував свою кар'єру і зараз намагається відновити репутацію, зайнявшись благодійністю.

Три знаменитості, кар'єру яких зруйнували гучні скандали - фото 4

Фото: AFP

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, хто став "найкасовішим" актором за всю історію кіно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Іван

5 жовтня 2021, 16:59

А де ще двоє?! :)

О

5 жовтня 2021, 16:26

5???)))

О

5 жовтня 2021, 16:26

5???)))


Новини