Головна Новини Зірки скандал Playboy звільнив популярну порноакторку: причина – заяви про війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Playboy звільнив популярну порноакторку: причина – заяви про війну

Відома колишня порнозірка Міа Халіфа втратила контракт через підтримку бойовиків.

10 жовтня 2023, 14:35 comments1034
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Playboy оголосив, що припиняє співпрацю з колишньою порнозіркою ліванського походження Мією Халіфою, через її скандальні заяви проти Ізраїлю та підтримку терористів з ХАМАС.

Playboy звільнив популярну порноакторку: причина – заяви про війну

Колишня порноакторка Міа Халіфа. Фото з відкритих джерел

Компанія Playboy заявила, що розриває контракти з інтернет знаменитістю та вебкам моделлю Халіфою та блокує її сторінку платформи Centerfold. Саме там Міа Халіфа викладала фото та відеоконтент.

"Ми пишемо сьогодні, щоб повідомити вам про наше рішення припинити співпрацю Playboy з Мією Халіфою, включаючи видалення каналу Playboy Мії на нашій платформі для творців", — повідомили Playboy.

Причиною такого кроку популярної компанії, яка спеціалізується для контенту для дорослих стали вислови колишньої порноакторки.

"Міа зробила огидні та осудливі коментарі, вихваляючи атаки ХАМАС на Ізраїль і вбивство невинних чоловіків, жінок і дітей", — сказали у компанії Playboy.

Це вже не перша компанія, яка розриває контракт з Мією Халіфою. Кілька днів тому компанією, яка займається виробництвом інтимних товарів Red Lights Holland припинила співпрацю з порноактрисою. Тоді Халіфа заявила, що підтримує пригноблених та стоїть проти колоніалізму.

Нагадаємо, що у своїх повідомленнях Міа Халіфа жартувала з Ізраїлю, який за її словами "знищили партизани у підроблених сорочках Gucci". Крім того, порнозірка заявляла, що ізраїльські військові ціляться у дітей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на півночі Ізраїлю активізувались бойовики з ліванського угруповання Хезболла, які проводять обстріли прикордонних територій.

Також "Коментарі" писали, що з’явилась перша реакція лідера Ірану аятоли на напад на Ізраїль.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини