Головна Новини Зірки скандал Публіка освистала Рода Стюарта за його виступ на підтримку України
commentss НОВИНИ Всі новини

Публіка освистала Рода Стюарта за його виступ на підтримку України

Рід Стюарт піддався критиці за підтримку України на концерті в Німеччині

17 червня 2024, 18:00
Поділіться публікацією:

Під час нещодавнього концерту у Лейпцигу відомий британський співак Род Стюарт зіштовхнувся з критикою глядачів за свою підтримку України.

Публіка освистала Рода Стюарта за його виступ на підтримку України

Род Стюарт / фото Getty Images

Подія сталася, коли Стюарт виконував свою пісню "Rhythm Of My Heart", присвятивши її Україні та назвавши "піснею війни". На сцені з'явилися жовто-блакитний прапор та портрет президента України Володимира Зеленського. У відповідь глядачі почали свистіти та вигукувати. Але співак, продемонструвавши стійкість та принциповість, продовжив свій виступ, звертаючись обличчям до портрета Зеленського.

Після виступу Стюарт висловив свою підтримку Україні через заяву у соціальних мережах. Він підкреслив, що продовжуватиме допомагати українцям і висловлювати свою позицію щодо війни.

“Я підтримував український народ упродовж усієї цієї війни. Починаючи з того, що допомагав доставляти продукти до країни, і закінчуючи орендою будинку у Великій Британії для української родини, а також наймом двох українців до складу своєї гастрольної групи. Так, я підтримую Зеленського і народ України, і я продовжуватиму це робити. Путін має бути зупинено”, — написав він.

Нагадаємо, що Род Стюарт — ікона музики, чия кар'єра налічує понад п'ять десятиліть. Він розпочав свій шлях у 1960-х, приєднавшись до таких гуртів, як The Jeff Beck Group та Faces, і досяг світової популярності у 1971 році з випуском альбому "Every Picture Tells a Story". За свою кар'єру Стюарт випустив понад 30 студійних альбомів і був удостоєний багатьох нагород, включаючи Греммі та Brit Awards.

Нагадаємо, що відома українська співачка Ірина Федишин поділилася неприємним інцидентом, який стався під час концерту в Міннеаполісі, США. П'яний чоловік, який заявив, що він росіянин, несподівано вийшов на сцену і почав поводитися зухвало. Артистка прокоментувала цю подію у своїх соціальних мережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микола

17 червня 2024, 17:45

А при чому тут зелений до підтримки народу України у цій війні


Новини