Головна Новини Зірки скандал РФ оголосила в розшук українську зірку OnlyFans. Чим вона розлютила Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

РФ оголосила в розшук українську зірку OnlyFans. Чим вона розлютила Путіна

Росія оголосила у міжнародний розшук українську зірку OnlyFans 24-річну Лоліту Богданову, повідомляє The Mirror. За інформацією видання, вона своїм вчинком розлютила особисто Володимира Путіна

21 лютого 2024, 15:53
Поділіться публікацією:

Ще в 2021 році Лоліта Богданова (Лола Банні) зняла відео перед собором Василя Блаженного в Росії. На відео дівчина показала язика, погладила груди, а потім позбулася верхньої частини одягу, знявшись топлес. Хоч згодом дівчина вибачилась за свій вчинок, її засудили всі провідні релігійні діячі Росії.

РФ оголосила в розшук українську зірку OnlyFans. Чим вона розлютила Путіна

Лоліта Богданова

Видання відзначає, що переслідування Богданової відбувається на тлі того, що російський диктатор Путін продовжує застосовувати "безпрецедентні заходи щодо попередніх публічних інцидентів, які уряд тепер розглядає як посягання на традиційні цінності". Відзначається, що Путін сприймає такого характеру інциденти, як особисту образу.

Як повідомляє The Mirror, у міністерстві внутрішніх справ РФ підтвердили, що оголосили зірку OnlyFans у міжнародний розшук, проте причини, які їх спонукала до цього, не назвали.

Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли, що російського диктатора Володимира Путіна розлютило проведення "голої вечірки" в РФ. Багато її учасників потрапили під санкції, а клуб, де проходила вечірка, закрили.

"Коментарі" повідомляли, що за цькуванням російських поп-зірок, які брали участь у московській "голій вечірці" тревел-блогерки Насті Івлєєвої, стоять люди з Кремля. Переслідування представників російського шоу-бізнесу за участь у "голій вечірці" Івлєєвої розпочалося за командою з адміністрації президента Володимира Путіна. Відзначається, що ініціювали гоніння поп-зірок російські силовики. The Moscow Times з посиланням на власні джерела пише, що "у Кремлі вважають вигідним запропонувати росіянам спрямувати накопичений у суспільстві негатив на світських персонажів".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини