Головна Новини Зірки скандал Шакіра вперше розповіла про розставання з Піке, співачка почувається розчарованою
commentss НОВИНИ Всі новини

Шакіра вперше розповіла про розставання з Піке, співачка почувається розчарованою

Через кілька місяців Шакіра вперше публічно заговорила про розставання з Жераром Піке. Співачка не приховує, що розчарована рішенням партнера, яке призвело до розпаду сім'ї.

22 вересня 2022, 10:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Через кілька місяців після гучного розставання з Жераром Піке Шакіра дала інтерв'ю, в якому згадала про стосунки з гравцем "Барселони". Розрив однієї з найпопулярніших пар у світі шоу-бізнесу і спорту породив безліч чуток. Деякі з них колумбійська співачка вирішила розвіяти в інтерв'ю для американського видання журналу Elle.

Шакіра вперше розповіла про розставання з Піке, співачка почувається розчарованою

Шакіра вперше розповіла про розставання з Піке. Фото з відкритих джерел

Стосунки між Шакірою та Жераром Піке, у яких двоє синів, здавалися ідеальними. І все ж їхнє кохання згасло. З того часу, як ці викриття з'явилися в ЗМІ, говорили, що футболіст знайшов щастя з іншою жінкою. Наразі в мережі є багато його фотографій із новою партнеркою.

Шакіра відверто каже, що позаду неї залишився важкий час. У той час, коли її стосунки руйнувалися перед усім світом, вона хвилювалася за свого батька, який лежав у лікарні, де боровся за своє життя.

Артистка неодноразово підкреслювала в інтерв'ю, наскільки важлива для неї сім'я, тому вона вкрай переживає за своїх синів, які через розлучення батьків знаходяться в центрі уваги.

Я намагаюся всіма силами захистити їх. Це моя життєва місія, — говорить Шакіра.

Колумбійська співачка розповідає, що її сини постійно бачать інформацію про батьків в інтернеті та школі. І їм важко від того, що всі навколо це обговорюю, стверджує співачка.

Крім того, її мучить те, що страждають діти. Шакіра не захотіла вдаватися в подробиці, але не приховувала гіркоти через те, що Жерар Піке прийняв рішення про розлучення. Тим більше, що для свого партнера вона відсунула свою кар'єру на другий план і переїхала зі Сполучених Штатів до Іспанії, щоб йому не довелося відмовлятися від гри за "Барселону".

Я почуваюся дуже розчарованою… те, що було для мене святим, що було таким особливим для мене, було перетворено ЗМІ на щось вульгарне, дешеве. Я можу просто сказати, що я зробила все, що могла, для цих стосунків і цієї сім’ї. – сказала колумбійка.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що ЗМІ сфотографували колишнього чоловіка Шакіри з новою дівчиною.

Також "Коментарі" писали про нову можливу дівчину ді Капріо, нею виявилась українка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: elle.com
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини