Головна Новини Зірки скандал Сім'я репера Тупака Шакура найняла адвоката: підозрює, що вбивство організував P Diddy
commentss НОВИНИ Всі новини

Сім'я репера Тупака Шакура найняла адвоката: підозрює, що вбивство організував P Diddy

Сім'я Тупака Шакура найняла адвоката для розслідування ймовірного зв'язку зі смертю репера та Шоном Комбсом.

сьогодні, 14:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Сім'я легендарного репера Тупака Шакура, який загинув у 1996 році, найняла відомого нью-йоркського адвоката Алекса Спіро для розслідування можливого зв'язку між його смертю та репером Шоном Комбсом, який більш відомий під псевдонімом P Diddy. 

Сім'я репера Тупака Шакура найняла адвоката: підозрює, що вбивство організував P Diddy

P Diddy та Тупак Шакур. Фото з відкритих джерел

Тупак Шакур був застрелений у Лас-Вегасі, коли йому було 25 років. Репера поранили, коли він сидів за кермом автомобіля, і через шість днів після нападу він помер у лікарні.

Розслідування його смерті триває досі. У вересні 2023 року було заарештовано колишнього лідера банди Двейна Девіса (Keffe D), якого звинуватили у вбивстві Тупака Шакура. Суд над ним має початися у березні 2025 року. Правоохоронці вважають, що метою вбивства могла стати помста, оскільки до того Шакур з друзями побили його племінника в казино. Однак, як повідомляє Billboard, Девіс стверджує, що Комбс запропонував йому один мільйон доларів за вбивство Шакура. 

Ще у 2008 році з’явились повідомлення у журналістському розслідуванні Los Angeles Times, що P Diddy може бути причетним до вбивства Тупака Шакура, однак сам Комбс категорично заперечував будь-який зв’язок зі смертю репера, назвавши подібні звинувачення "брехнею". 

Нагадаємо, що P Diddy зіткнувся з низкою справ, коли його колишня партнерка Кессі Вентура звинуватила його в зґвалтуванні та насильстві. Минулого місяця, на ім'я Шона Комбса надійшло понад 100 обвинувачень за ймовірне сексуальне насильство, зґвалтування та сексуальну експлуатацію, які він нібито вчиняв протягом багатьох років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мати P Diddy відреагувала на гучні секс-скандали сина.

Також "Коментарі" писали про те, як Емінем та "Надприродне" натякали на можливі злочини P Diddy.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини