Головна Новини Зірки скандал Син Бреда Пітта різко розкритикував свого батька
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Бреда Пітта різко розкритикував свого батька

Пакс Джолі-Пітт розкритикував свого батька популярного актора Бреда Пітта.

22 листопада 2023, 17:52
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Син Бреда Пітта та Анджеліни Джолі Пакс Джолі-Пітт шокував своїм постом в Instagram, де назвав батька "мудаком світового класу". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Times.

Син Бреда Пітта різко розкритикував свого батька

Бред Пітт та його син Пакс. Фото з відкритих джерел

У Анджеліни Джолі та Бреда Пітта було шестеро спільних дітей. Троє біологічних — Шайло, Нокс і Вів'єн; троє прийомних — Меддокс, Пакс і Захара. Пара шокувала всіх, коли оголосила, що розлучається після п'яти років шлюбу.

Нещодавно ЗМІ знайшли один із записів їх прийомного сина Пакса Джолі-Пітта, в якому він різко відгукувався про свого батька. Пост датований 2020 роком, коли Паксу було 16 років. У День батька він опублікував фотографію Бреда Пітта з образливим коментарем.

"Вітаю з Днем батька мудака світового рівня. Ти знову і знову довів, що ти жахлива і підла людина. Ти перетворив життя моїх близьких на пекло. Ти можеш говорити собі та світу все, що завгодно, але правда колись випливе назовні. Тож з Днем батька, зла довбана людська істота", — йшлося у дописі.

ЗМІ підтвердили, що сторінка Instagram належить сину Бреда Пітта Паксу, який використовував її для спілкування з друзями та однокласниками.

Бред Пітт офіційно не відреагував на повідомлення сина, однак джерело в найближчому оточенні актора відповіло, що "прикро бачити, як Бреда зображають, як "погану людину", хоча це далеко від істини".

Цікаво, що Пакс був не єдиним, хто дав зрозуміти, що не хоче мати багато спільного з батьком. Кілька днів тому 18-річна дочка акторів дебютувала на сцені свого університету і представилась, як Захара Джолі, уникнувши подвійного прізвища Джолі-Пітт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Майк Тайсон розповів як застукав колишню дружину з Бредом Піттом.

Також "Коментарі" писали, що People назвав найсексуальнішого чоловіка 2023 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини