Головна Новини Зірки скандал Стало відомо, коли гуморист Руслан Ханумак втік до Америки
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли гуморист Руслан Ханумак втік до Америки

За джерелами ЗМІ, він залишив країну ще раніше, ніж повідомив у соцмережах

16 липня 2024, 15:06
Поділіться публікацією:

У центрі скандалу опинився відомий український гуморист Руслан Ханумак, який, за інформацією ЗМІ, залишив країну значно раніше, ніж повідомляв про це публічно. За інформацією УП, Ханумак перетнув українсько-угорський кордон на пункті пропуску Вилок ще на початку травня, тоді як раніше стверджував, що його від'їзд відбувся у липні.                                                                                                                             

Стало відомо, коли гуморист Руслан Ханумак втік до Америки

Стало відомо, коли насправді актор Ханумак виїхав із країни

3 липня Руслан Ханумак розмістив у соціальних мережах відео, де він зустрічається зі своїм сином від Аліни Шаманської. У цьому відео гуморист пояснив, що ухвалив рішення переїхати до США заради майбутньої своєї дитини.                                                                                   

Після хвилі звинувачень Ханумак опублікував скріншот із програми Резерв, який підтверджує, що у нього є відстрочка від мобілізації через здоров'я — у гумориста діагностована астма. Тим не менш, незабаром це повідомлення було видалено з його сторінки. Наголосимо, що астма у легкій формі вже не є причиною відстрочки від мобілізації.                        

За джерелами УП, Ханумак фактично залишив Україну ще у травні, що ставить під сумнів його заяви про терміни та обставини від'їзду.                 

Раніше “Коментарі” писали, що Таня Пренткович та Андрій Гонковський, відомі українські блогери, знову опинилися у центрі уваги. Інфлюенсери розповіли в Instagram про свій переїзд за кордон . Їхнє рішення виїхати з України викликало багато суперечок серед передплатників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини