Головна Новини Зірки скандал Торгував людьми і ґвалтував: заарештовано відомого модельєра
commentss НОВИНИ Всі новини

Торгував людьми і ґвалтував: заарештовано відомого модельєра

Модельєр заперечує подібні звинувачення на свою адресу

16 грудня 2020, 11:00 comments1206
Поділіться публікацією:

Навколо 79-річного канадського модельєра, засновника компанії Nygard Пітера Нюгарда розгорівся справжній скандал, який може призвести  до краху його кар'єри. Мільярдера заарештували за звинуваченням у зґвалтуванні 57 жінок і торгівлю людьми.

Торгував людьми і ґвалтував: заарештовано відомого модельєра

дизайнера Пітера Нюгарда заарештували / фото: GLOBAL LOOK PRESS

Справа проти знаменитого дизайнера розглядали рік, а тепер стало відомо, що за запитом американської влади, він був заарештований і буде перебувати під вартою до 13 січня. На Пітера Нюгарда подало в суд 57 жінок, які звинуватили його в зґвалтуванні.

Відповідно до джерела, модельєр протягом 25 років займався торгівлею людьми на території Америки, Канади та Багамських островів. Він вибирав дівчат з неблагополучних сімей, накачував їх наркотичними речовинами, ґвалтував їх і змушував займатися сексом з іншими чоловіками. Деякі злочинні дії були вчинені ще в 1977 році, двом дівчатам на той момент було по 14-15 років. Щоб вони мовчали бізнесмен їх залякував.

Крім цього, окремий позов на Пітера Нюгарда подали його сини, які заявили, що в підлітковому віці батько попросив свою знайому їх зґвалтувати. Всього у дизайнера семеро дітей від різних жінок.

До слова, канадський мільярдер свою провину повністю заперечує.

Нагадаємо, що недавно українського "зіркового" фотографа Олександра Ктиторчука звинуватили в зґвалтуванні неповнолітніх. Якщо його провина буде доведена, то йому загрожує до 15 років в'язниці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що влітку 2020 року прокуратура Франції відновила слідство у справі актора, зірки фільму "Астерікс і Обеліск" Жерара Депардьє, якого звинувачують у зґвалтуванні молодої актриси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини