Головна Новини Зірки скандал «Труси я перу сама»: екс- «ВІА Гра» про скандал на шоу з Галкіним
commentss НОВИНИ Всі новини

«Труси я перу сама»: екс- «ВІА Гра» про скандал на шоу з Галкіним

Сєдокова негативно висловилася про шоу Галкіна

4 березня 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

Популярна артистка Анна Сєдокова розкритикувала російське шоу "Сьогодні ввечері", ведучим якого є Максим Галкін. Зірці не сподобався сюжет про її особисте життя, тому вона пішла зі зйомок.

«Труси я перу сама»: екс- «ВІА Гра» про скандал на шоу з Галкіним

Анна Сєдокова (фото з відкритих джерел)

Пізніше українська співачка записала відеозвернення, в якому пояснила, чому покинула шоу в прямому ефірі. За словами Анни, вона прийшла на передачу, яка була присвячена успішним і сильним жінкам, щоб поділиться своїми секретами, а не для того, щоб "прали її труси".

"Це жахливо, що ви подивилися це говн* і жахливо, що існує така журналістика, тому що я приходила на передачу про self-made woman ділиться секретами по бізнесу, а не щоб труси прали мої. Труси я перу сама і вдома ", — заявила Анна.

Також виконавиця подякувала своїм шанувальникам за слова підтримки, які їй після скандалу приходили в дірект.

Нещодавно знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото в купальнику на тлі заходу сонця, і підписала свій пост "Аня, висловіть свою позицію! Аня висловила позицію, коли встала і пішла".

Одні фоловери підтримали співачку, зазначивши, що ніхто не має права копатися та обговорювати її особисте життя, а інші написали, що артистка відреагувала неадекватно: "А я не зрозуміла реакцію. Показали Ваше життя. На що ви конкретно образилися? Вони щось придумали там? Це все одно, що згадати щось зі свого життя й образитися на себе","Це називається, сама придумала і сама образилася", "Та нічого такого образливого у відео не було", — написали користувачі мережі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що співачка Анна Сєдокова, яка разом з Вікторією Бонею та Ольгою Бузовою, стала гостею шоу "Сьогодні ввечері" з Максимом Галкіним, зі скандалом покинула студію. Артистці не сподобався короткий сюжет про її особисте життя, тому що акцент був зроблений на розлученнях зірки, а не на її професійних досягненнях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гость

4 березня 2021, 16:43

На шалаве и шапка сгорела )))


Новини