Головна Новини Зірки скандал У Росії заарештували співака, який спалив свій паспорт
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії заарештували співака, який спалив свій паспорт

Едуард Шарлот повернувся до Росії за кілька місяців після перебування закордоном

22 листопада 2023, 18:03
Поділіться публікацією:

Російський блогер і співак Едуард Шарлот, який раніше спалив свій російський паспорт, повернувся до Росії — він прилетів до Петербурга з Єревану. В аеропорту Пулково його зустрів наряд поліції і в кайданках відвів у службове приміщення. Про це повідомляють "Коментарі".

У Росії заарештували співака, який спалив свій паспорт

Едуард Шарлот

У Росії його звинувачували у "дискредитації збройних сил РФ". Поки ж Шарлоту призначили 13 діб арешту за дрібне хуліганство, яке він нібито допустив після прильоту до Санкт-Петербурга. Також співаку оформили адміністративні протоколи за статтями про навмисне псування посвідчення особи та про "дискредитацію" російської армії, що передбачає покарання у вигляді штрафу до 300 рублів і до 50 000 рублів відповідно.

Згідно з повідомленнями россМІ, він заявив: "Вибачте. Більше так не буду".

Влітку 2023 року музикант поїхав до Вірменії, а   26 червня 2023 року він спалив свій паспорт громадянина Російської Федерації, заявивши, що хоче потрапити до Києва і більше не вважає себе громадянином Росії. Також Шарлот показав пародії на SHAMAN і на камеру розбив пульт із російським триколором. Через кілька місяців він вирішив повернутися на Батьківщину та попросив шанувальників зібрати йому грошей на зворотний квиток.

Шарлот першу популярність отримав завдяки каверам на пісні гурту "Вульгарна Моллі". Потім — після участі у шоу "Пісні на ТНТ", проте навіть не пройшовши там у фінал. Згодом стала відома пісня "Щока на щоку", з якою артист виступав на шоу "Вечірній Ургант"; також широко поширилася пісня-джингл, написана Шарлотом для реклами "Мегафону". У березні 2020 року був випущений спільний сингл із Моргенштерном під назвою "Мала".

Тим часом, Захарова звинуватила сусідню з Росією країну в русофобії.

У Криму ліквідували командира російського десантного катера.

А син Бреда Пітта піддав різкій критиці свого батька.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини