Головна Новини Зірки скандал Учасника "голої вечірки" у Москві повторно заарештували: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Учасника "голої вечірки" у Москві повторно заарештували: що відомо

Скандальний учасник "голої вечірки" знову опинився в тюрмі

6 січня 2024, 21:48 comments1576
Поділіться публікацією:

Російського репера Vacio, який отримав скандальну славу після "голої вечірки" в Москві, після виходу на свободу повторно заарештували. Про це повідомляє російський Telegram-канал "Shot", передає портал "Коментарі".

Учасника "голої вечірки" у Москві повторно заарештували: що відомо

Суд над учасником московської "голої вечірки". Фото з відкритих джерел

За інформацією Telegram-каналу, учасник "голої вечірки", яку організувала тревел-блогерка Анастасія Івлєєва, після повторного арешту отримав ще десять діб тюремного ув'язнення.

Раніше репер Vacio за участь у скандальній вечірці відсидів п'ятнадцять діб.

Як повідомляє "Shot", 6 січня російський репер вийшов на волю, але його затримали прямо на виході з тимчасового ізолятора.

Після затримання репера доставили в поліцію, а звідти відвезли в суд. Суддя постановив учаснику "голої вечірки" повторне покарання у вигляді ще десяти діб.

Як відомо, музикант Vacio прийшов на вечірку Івлєєвої в одній шкарпетці на геніталіях.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці Росії закрили нічний клуб Mutabor, де проходила "гола вечірка" за участю відомих представників російського шоу-бізнесу, яку організувала тревел-блогерка Настя Івлєєва. Московський клуб Mutabor опечатали співробітники Росспоживнагляду та правоохоронних органів після того, як там проходила "гола вечірка", де, зокрема, були співак Філіп Кіркоров та телеведуча Ксенія Собчак.

"Коментарі" також писали, що за цькуванням російських поп-зірок, які брали участь у московській "голій вечірці" тревел-блогерки Насті Івлєєвої, стоять люди з Кремля. У Путіна вважають вигідним запропонувати росіянам спрямувати накопичений у суспільстві негатив на світських персонажів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Костянтин

6 січня 2024, 22:26

Скільки можна писати вже про ту херню на болотах. Посоромились би. Тьху. Перетворюєтесь на помийку. Всяке сміття з кацапії друкуєте.


Новини