Головна Новини Зірки скандал Українська актриса Галина Безрук поскаржилася на нещасливе подружнє життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська актриса Галина Безрук поскаржилася на нещасливе подружнє життя

Зірку українських телесеріалів, яка проживає в Росії побив чоловік: Безрук згадала про прикрий інцидент під час інтерв’ю

3 квітня 2023, 11:55 comments1310
Поділіться публікацією:

 Українка Галина Безрук, відома на теренах нашої країни, як зірка телесеріалів "Слуга народу" та "Великі вуйки" зізналася, що два роки тому їй дісталося від коханого, після того, як їх доньку укусила собака. Про це вона розповіла в телеефірі  росЗМІ, пишуть "Коментарі".

Українська актриса Галина Безрук поскаржилася на нещасливе подружнє життя

Галина Безрук зізналася у насильстві чоловіка.Фото з відкритих джерел

"Перш за все, це, звичайно, сталося на тлі ситуації з Василиною. А потім посилилося великою кількістю алкоголю. На жаль, сталося те, що сталося. Але чоловік пройшов терапію і зараз продовжує лікування. Ми контролюємо цей стан", — сказала Безрук.

Того дня, як згадала актриса, Василину вкусила собака. Після огляду медиками,  дитині призначили лікування. Відповідальність за інцидент чоловік Безрук поклав на обраницю, й бувши у стані алкогольного сп’яніння – побив жінку.

Як додала Галина у коментарі – цілком можливо, що їх подружнє життя розпадеться. Зараз вона з чоловіком переживає не простий період, тому, цілком можливо, що попереду на них чекає розлучення.

Тривалий час актриса замовчувала власну позицію щодо  повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Опісля декількох хвиль хейту, вона все ж заявила що вибирає сімю, а не рідну батьківщину. Її батьки, які проживають у Києві, за словами зірки – підтримують її  рішення, проживати на території держави-агресорки.

Нагадаємо, "Коментарі" писали,  що співачка з України, яка зрадила Батьківщину, втекла від чоловіка  Сєдакова раптово вирішила полетіти від свого обранця.

Читайте також на сайті "Коментарі" — російський актор порізав собі вени перед натовпом глядачів. Шувалов зробив це на сцені театру.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини